Şimdi Ara

ses entegresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ses entegresiyle ufak bir çalışmam var yeni öğreniyorum ISD1212 entegresi ile sesi kaydedip tekrar çalabiliyorum ama benim isteğim biraz farklı oyuncak ayılarda oldugu gibi ellerine ayaklarına karnına kafasına farklı butonlar koymuşlar ve herbir buton farklı ses çıkartıyor bende buna benzer bir şey arıyorum bunun için özel bir entegre varsa hangisi ve böyle bir devreyi nasıl yaparım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Bie ıc içerisinde bir kaç kayıt yapmak istiyorsun. Bende çok aradım ama bulamadım. Bulursan mutlaka haberim olsun lütfen.
  • ISD adreslenerek farklı adres alanlarına kayıt yapılıp sonra bunlar tekrar adreslenerek çalınabilir.Fakat ilk önce daha büyük kapasiteli chipler kullanmalısınız ISD2560 ISD2590 gibi
  • Net hatırlayamıyorum ama 1212 sanıyorum 30 sn lik ti.
    Farklı adreslerle diyelim iki ayrı kayıt yaptık toplam 30 sn. olarak.
    Dinlemek için tek tuşumuz yok muydu? Ve play e 1. basışta ilk kaydı 2. basışta 2. kaydı dinletmiyor muydu? Yanlış mı hatırlıyorum?Bu bütün ısd serisinde böyle diye hatırlıyorum.
  • quote:

GoFe Tarih 23 Eylül 2005, 8:20:18
    Net hatırlayamıyorum ama 1212 sanıyorum 30 sn lik ti.
    Farklı adreslerle diyelim iki ayrı kayıt yaptık toplam 30 sn. olarak.
    Dinlemek için tek tuşumuz yok muydu? Ve play e 1. basışta ilk kaydı 2. basışta 2. kaydı dinletmiyor muydu? Yanlış mı hatırlıyorum?Bu bütün ısd serisinde böyle diye hatırlıyorum.

ISD1212 12 saniyelik kayıt yapıyor... Galiba farklı farklı adreslenemiyor benim istedigim farklı butunlara ses ataması olacak... PANDA verdiğin bilgi için teşekkür ederim bu chipleri araştıracam elinizde buna ait bir devre falan farsa göndermenizi rica ederim herkeze iyi çalışmalar...

• winbondun dediğiniz özelliklerde entegresi olacaktı. Aşağıdaki adresten incelerseniz bulursunuz.
    http://www.winbond.com/e-winbondhtm/index.asp
    Edit:
    Gerçi kullandığınız ISD1212 de winbond ürünüymüş, ama hatırladığım kadarıyla böyle bir ürünü olmalı bunların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abacus -- 23 Eylül 2005, 15:37:03 >
  • abacus ilgin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık ama bir sorun var bun bu siteden hiç birşey anlamadım ona yanıyorum insanın yabancı dili olmaması çok kötü tekrar teşekkürler..
  • Arkadaşlar ISD chiplerin A0 - A6 pinleri aynı zamanda A8 - A9 pinlerinin durumlarını değiştirerek mod belirleme olarak kullanılıyor mesela push-buton la kullanacaksınız buna göre mod belirlemesi yapıyorsunuz ve daha bir çok özelliği var.Fakat bu chip'i mikroişlemci ile kontrol edeceksiniz mod belirleme değilde bu pinleri adres seçmek için kullanabiliyoruz bir sesin ise ne hafızada ne kadar yer kaplayacağı sample rate'e göre değişir.Bu ayarlarama göre istediğiniz adresten istediğiniz sesi dinletebilirsiniz
  • ÇOK TEŞEKÜRLER PANDA OLAYI ŞİMDİ ÇÖZDÜM ŞİMDİ PICLE DENEMELERE BAŞLIYORUM UMARIM YAPABİLİRİM YARDIMLARIN İÇİN ÇOK SAĞOL ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM...

• Önemli değil dostum umarım halledersin bir sorun çıkarsa yine yazarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.