Şimdi Ara

SES KALİTESİMİ ARIYOSUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neuro

fiyatı ne kadar onun?

ben onu nt mağzalarında 250 ytl ye görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam
  • "Ses kalitesi mi arıyorsun?" doğru başlık budur.

"arıyosun" diye bir fiil henüz Türkçe'de yok maalesef.

Bir de "-mi" ayrı hocam..
  • arkadaşlar kulaklık tıpa şeklinde ve bildiğim kadarıyla herkes kolay kolay beğenmiyor, bende denedim sürekli düşmesi yüzünden kullanamadım, normal bildiğimiz kulak içi kulaklıklardan en iyi sony markalı hangisi? hiç duydunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 21 Mart 2007; 14:46:52 >
  • sony pek iyi kulaklık yapamıyor ses kalitesi olarak her ne kadar iyi olsa da bende sony nin nw-hd3 modeli var yaklaşık 1.5 sene olacak ve yanında gelen kulaklığı kullandığım toplam süre 1 ay falan çünkü bu mp3 playerlerin yanında gelen kulaklıklar resmen hayal kırıklığı sony alanlara tavsiyem iyi bir kulakiçi kulaklık almanız markası shure, koss, sennheiser vs. olabilir bu firmalar dünyada kulaklık konusunda isim yapmış markalar ve 1500$ dan 50 ytlye kadar kulaklıkları mevcut
    bu arada hayırlı olsun arkadaşım ben donanimhaber forumlarına hd3ümle birlikte takılmaya başladım ve inanılmaz derecede kendimi geliştirdim eğer mp3 playerini tam olarak kullanmak istiyorsan aklına gelen herşeyi usülüne göre burada sor ve deneyimine deneyim kat benden tavsiye...
    İyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamir

"Ses kalitesi mi arıyorsun?" doğru başlık budur.

vay beeee
  • arkadasım hatırlı olsuın cihazın bisde hala bole sahte sony lerle ses idare ediosss ne zaman patlarsa artık elimizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

iyi de arkadaşlar gramer doğru bi kelime. yoksa başka şeye gülüosunuz da ben mi maydanoz oldum?

+1
  • hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozckaraman

quote:

Orjinalden alıntı: zamir

"Ses kalitesi mi arıyorsun?" doğru başlık budur.

vay beeee

• s603'ten ne farkı var bunun?
  • radyo var ve yanında aktif izolasyonlu bir kulaklık veriyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Arkadasım cihazın hayırlı olsun.Sony nin sesini tartısmaya luzum yok.Yorumun için tesekkurler ama forumda yeni oldugun için uyarmak istiyorum lutfen gramere dikkat edelim.

Söyleyene bak!

iyi de bunun ingilizcesi GRAMMER yavaş yavaş Türkçeleşti ve heryerde gramer olarak geçmeye başladı

buzdağı nasıl bazen ice berg diye söyleniliyorsa bu da öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkinderya

quote:

quote:

Arkadasım cihazın hayırlı olsun.Sony nin sesini tartısmaya luzum yok.Yorumun için tesekkurler ama forumda yeni oldugun için uyarmak istiyorum lutfen gramere dikkat edelim.

Söyleyene bak!

iyi de bunun ingilizcesi GRAMMER yavaş yavaş Türkçeleşti ve heryerde gramer olarak geçmeye başladı

Türkçemiz'i düzgün kullanalım.

Dil bilgisine gramer, buzdağına ice berg, üstünlüğe advantage demeyelim.

Düzeltme: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 20 Nisan 2007; 17:06:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Söyleyene bak!

Dil bilgisine gramer, buzdağına ice berg, üstünlüğe advantage demiyelim.

sadece milletin işi gücü yok bunları okuyacak.burası türk dil kurumu değil arkadaşlar.varsa bu ürünle ilgili düşüncesi olan yazsın,bu tür bi sitede böyle muhabbetler boş işler.

• hep isyan çıkaran biri oluyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Söyleyene bak!

Dil bilgisine gramer, buzdağına ice berg, üstünlüğe advantage demiyelim.

demiyelim değil demeyelim..

• eskiden sony nin groove kulaklıkları vardı ama artık türkiyede satılmıyo... daha iyileri vardır belki ama emin değilim.. o kadar yani.. şuanki kulaklıkta gözdem Sennheiser Mx 200 .. bu arada bu alet çok iyidir eminmki..

şuan ben eski serilerden Sony NW-E505 kullanıyorum 512 mb radyolu bi mp3 çalar... ve ses kalitesi gerçekten iyi.. tabi kulaklık da önemli.. mp3 de atabiliyosunuz.. mp3 manager programı ile.. ayrıca Vaio music transfer proıgramı ile sonic stage kurup kullanmanıza gerek yok... ayrıca bahsedildiği gibi daha doğrusu klavuzunda yazdığı gibi şarjjı o kadar giyo 50- 35 saat vs.. herneyse.. ayrıca 3 dakikalık şarj ile 2 saat müzik dinleyebiliyosunuz... meslea sabah kalktınız aletin şarjı yok... hemen takıyosunuz 3 dk.. ve işe yada okula gidip gelirken dinleyebiliyosunuz sorunsuzca... .
  • BÜTÜN SONY CİLERİN GİRMESİ GEREKEN Bİ YER..

http://www.atraclife.com/forums/

http://www.atraclife.com/

http://www.sonydigital-link.com/downloads/downloads.asp?l=en

BU ARADA ATRAC3 PLUS 64 ÜN .. 128 KPBS MP3 E EŞİT OLDUĞUNU YAZIYO ADAMLAR... AYRICA ATRAC3 105 KPBS DE SEÇİLEİLİR DİYOLAR.. Kİ BEN ATRAC3 105 KALİTESİNİ SEÇİYORUM... DAHA HİÇ PLUS OLARAK ATMADIM mp3leri..

• Arkadaşlar ben de bir sony nw-s705f kullanıcısıyım ürün gerçekten kaliteli olmasına rağmen avrupa birliğine uyum standartları gereğince uygulanan ses limiti yüzünden performansından feragat ediyor.
    Daha önceki forum başlıklarından ve yurtdışındaki forumlardan takip edebildiğim kadarıyla sony flash tabanlı mp çalarların
    ses limitini kaldırabilme gibi bir özgürlüğe sahip değiliz hatta e serisinde de şu an hatırlayamadığım bir yöntemle test mode
    a girilebiliyor fakat volume arttırma seçeneği diye bir şey söz konusu değil
    sormak istediğim şeye gelirsek aramızda nw-s600 veya 700 serisinin test modeuna girmeyi başarabilen veya bir şekilde bu serinin service manualini edinebileceğimiz bir yer var mı ? çünkü ancak bu sayede (o da küçük bir ihtimal) ses limiti kırılabilir diye düşünüyorum.
  • Sony iyi güzel de.Saçma salak bir şeyi var.

Programla müzikleri dönüştürmeden atamıyormuşsunuz içine duyduğum kadarıyla.

Yani gittiniz bir yere oradaki PC ye takayımda şarkı atayım içine olayı olmuyor.

Eğer yanlış biliyorsam düzeltin çünkü bu yüzden dolayı ben sony MP3 player'lardan soğudum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.