Şimdi Ara

SES KALİTESİMİ ARIYOSUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EYERKİ;SESKALİTESİNE ÖNEM VERİYOSANIZ VE GÜZEL SAUNDLAR YAKALAMAK İSTİYOSANIZ SONY NWS703F BU MODELİNDEDE HEPSİ VAR.
    2 GÜN ÖNCE ALDIM,ALMADAN ÖNCE BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM KARARSIZ KALDIM.HANGİSSİNİ ALSAM DİYE CİHAZ GAYET GÜZEL.

ARKADAŞLAR BU CİHAZIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ,KULAKLIĞI GÜRLTÜ ÖNLEYİCİ ÖZELLİĞİ VAR KULAĞINIZIN İÇNE TAM OLARAK OTURUYO VE SİZ ETRAFINIZDAKİ TÜM SESLERDEN İLŞKİNİZİ KESİYOSUNUZ. DAHA ÖNCEKİ MP3 VARKEN SESİNİ SONUNAKADAR AÇIYODUM AMA OTOBÜSE BİNDİĞMDE OTOBÜSÜN MOTOR UĞULTUSUNDAN DUYAMIYODUM SAÇMA SAPAN Bİ GÜRÜLTÜ OLUYODU KULAĞIMDA.DİNLEDİĞİM MÜZİKTEN DE ZEVK ALAMIYODUM. ŞİMDİ İSTERSEN TRAKTÖRÜN ÜZERİNDE YOLCULUK YAP. MOTORUN SESİNİ DUYMAZSIN. ADMLAR BU OLAYI ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞ.
    SES KALİTESİDE İYİ. ÖZELLİKLE BASLARI İÇİNDE HİSSEDEBİLİYOSUN. SOUND AYARLARINI İSTEDİĞİN GİBİ YAPABİLİYOSUN (BAS,TİZ,MİDVS.)

EYRKİ BU ÖZELLİKLER ÖNEM VERİYOSANIZ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. SONY NW703F

• Arkadasım cihazın hayırlı olsun.Sony nin sesini tartısmaya luzum yok.Yorumun için tesekkurler ama forumda yeni oldugun için uyarmak istiyorum lutfen gramere dikkat edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Arkadasım cihazın hayırlı olsun.Sony nin sesini tartısmaya luzum yok.Yorumun için tesekkurler ama forumda yeni oldugun için uyarmak istiyorum lutfen gramere dikkat edelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Arkadasım cihazın hayırlı olsun.Sony nin sesini tartısmaya luzum yok.Yorumun için tesekkurler ama forumda yeni oldugun için uyarmak istiyorum lutfen gramere dikkat edelim.

Söyleyene bak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

quote:

Söyleyene bak!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Söyleyene bak!

• quote:

Orijinalden alıntı: gimli06

quote:

quote:

Söyleyene bak!

Alıntıları Göster
    arkadaşım bu cihaz için 50 saat kesintisiz müzük dedikodusu var ne kadar doğru acaba bilgi verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 61plancı

arkadaşım bu cihaz için 50 saat kesintisiz müzük dedikodusu var ne kadar doğru acaba bilgi verebilir misin?

Alıntıları Göster
    tek şarjda 50 saat müzik dinleyebiliyosun yani.müzik formatına göre 35 saate kadar düşüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

tek şarjda 50 saat müzik dinleyebiliyosun yani.müzik formatına göre 35 saate kadar düşüyo.

Alıntıları Göster
    iyi de arkadaşım sen mp3 çalar yerine kulaklıktan bahsetmişsin...

kulaklığın modelini ver bari...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

iyi de arkadaşım sen mp3 çalar yerine kulaklıktan bahsetmişsin...

kulaklığın modelini ver bari...

Alıntıları Göster
    bu cihaz usb bellek olarak kullanılabiliyormu? özelliklerine baktım yazmıyordu bir de size sorayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Northerion

bu cihaz usb bellek olarak kullanılabiliyormu? özelliklerine baktım yazmıyordu bir de size sorayım dedim

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın fazla takılamıyorum internette. bellek olarak kullanabilirsin verileri atabilirsin içine. yalnız direk şarkı atamazsın içine bunun için sonicstage programını kullanman gerkli.

kulaklıklığın harici satıldığını zannetmiyorum.mdr-nc022.

gramere dikkat edelim falan demişler. anlayamadım ne demek istediklerini. yanlış bişeymi yaptım acaba neyse....

• quote:

Orijinalden alıntı: rüzgarx

kusura bakmayın fazla takılamıyorum internette. bellek olarak kullanabilirsin verileri atabilirsin içine. yalnız direk şarkı atamazsın içine bunun için sonicstage programını kullanman gerkli.

kulaklıklığın harici satıldığını zannetmiyorum.mdr-nc022.

gramere dikkat edelim falan demişler. anlayamadım ne demek istediklerini. yanlış bişeymi yaptım acaba neyse....

Alıntıları Göster
    kaça ve nerden aldın birader?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus347

kaça ve nerden aldın birader?

Alıntıları Göster
    fiyatı ne kadar onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

fiyatı ne kadar onun?

Alıntıları Göster
    teknosa da fln yok nerden bulabilirz onu ben Creative muvo vidz imi satıp ondan almayı düşünüyorum
  • quote:

teknosa da fln yok nerden bulabilirz onu ben Creative muvo vidz imi satıp ondan almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    İlk defa playerin yanına adam gibi bir kulaklık koymayı akıl etmişler,güzel aletmiş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsk

İlk defa playerin yanına adam gibi bir kulaklık koymayı akıl etmişler,güzel aletmiş hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SONY ŞUBELERİNDE BULABİLİRSİNİZ. BEN ANKAMAL SONY SHOWROOM DAN ALDIM.PEŞİN 275YTL. YE ALDIM .
  • quote:

ARKADAŞLAR SONY ŞUBELERİNDE BULABİLİRSİNİZ. BEN ANKAMAL SONY SHOWROOM DAN ALDIM.PEŞİN 275YTL. YE ALDIM .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rüzgarx

arkadaşım sordum da birdaha sorayım dedim bu alet usb bellek olarak kullanılıyormu özelliklerinde yazmıyordu. sen denedinmi hiç bu özelliğini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 9 Mart 2007; 23:58:28 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rüzgarx

arkadaşım ses karakteristiğinden biraz bahsedebilir misin mümkünse? ben yumuşak sesli kulağı yormayan derin baslar verebilem hani güm güm değil de güüüüüüümmm güüüüüüüüüüümm şeklinde olan ve basların tüzleri bastırmadığı her sesin ayrı ayrı duyulabildiği eq ayarına gerek bırakmayan(hani belki kullandığın kulaklığa göre bi kere doğru ayarı bulur bırakırsın o kadar) bi mp3 çalar istiyorum.bu yüzden muvo vidz imi satmaya uğraşmağa bile razıyım.yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 10 Mart 2007; 0:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

quote:

Söyleyene bak!

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Söyleyene bak!

.

Hayırlı olsun güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: __RasHeeD__

quote:

quote:

Söyleyene bak!

.

Hayırlı olsun güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    iyi de arkadaşlar gramer doğru bi kelime. yoksa başka şeye gülüosunuz da ben mi maydanoz oldum?
  • quote:

iyi de arkadaşlar gramer doğru bi kelime. yoksa başka şeye gülüosunuz da ben mi maydanoz oldum?

Alıntıları Göster
    kulakliginin modeli ne
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.