Şimdi Ara

SES KALİTESİMİ ARIYOSUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok. direk atma imkanın da var. ama adamlar yapmış abi :) telif haklarına saygı! :D
  • ne fark ediyor peki o programla çevirince ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Sony iyi güzel de.Saçma salak bir şeyi var.

Programla müzikleri dönüştürmeden atamıyormuşsunuz içine duyduğum kadarıyla.

Yani gittiniz bir yere oradaki PC ye takayımda şarkı atayım içine olayı olmuyor.

Eğer yanlış biliyorsam düzeltin çünkü bu yüzden dolayı ben sony MP3 player'lardan soğudum.

merhaba 2 senedir.. sony nw e 505 kullanıyorum... aslında şöle oılabiliyo.. mp3 manager denen program var.. bu programla çevirmeden atabiliyosun... 1.5 mb lık bi prog.. bu programı aletrin içinde taşırsın başka bi pc de mp3 hoşuna giderse bu programla atarsın... YADA!! mp3 ü direk aletin içine atarsın .. yani kopyalarsın.. ve tabiki bu durumda alet o şarkıyı çalamıyo.. neyse eve gidince o şarkıyı pc ye atarsın ve oradan yine programla alete dinlenebilecek şekilde atabilirsin...

ben de kılımdır biraz ama düşündüğüm kadar sinir edici bvi olay yok yani.. zaten milletin evine gidip mp3 toplicak değilsin.. böle şeyler ayda yılda bir oluyo..

*bu arada sony leri takınca XP ler direk tanıyo arkadaşlar ..

• abi ben de bu işten bişey anlamadım

kimisi diyor abi sony cırt yaramaz en iyi kovonla ayrivır öbürü diyor sony nin sesi süper

ya sonynin eski volkmenleri güzeldi gerçekten kaset sidi çalanlar da mp3 de de öyle mi bu grafik nasıl anlamadım gitti iyi mi kötü mü?
  • kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir marka şeçmişin modeli ilk defa göruyorum ben gecen sene piyasanın en ii modelını almaya calsımıstım tabıı 240 ytl anca bu oluyor ben memnunun ama senın mp3 player dagada guzelmıs bea işte kullandıgım ben çok memnun inşallah ark. almış oldugu üründen memnun kalır
     SES KALİTESİMİ ARIYOSUN!

detay
    !http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=NW-E003&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&category=Network+Walkman

• quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

abi ben de bu işten bişey anlamadım

kimisi diyor abi sony cırt yaramaz en iyi kovonla ayrivır öbürü diyor sony nin sesi süper

ya sonynin eski volkmenleri güzeldi gerçekten kaset sidi çalanlar da mp3 de de öyle mi bu grafik nasıl anlamadım gitti iyi mi kötü mü?

bende sonynin 2002 model :)kaset walkmani ve şu an kullandığım s703f mp3 walkmani bulunmakta.ses kalitesi olarak kaset walkman'in s703 e yaklaşması düşünülemez bile,saçmalık olur.ama şu gerçek var:kaset walkmanin verdiği son ses oranı s703f ten hayli yüksek.şunuda belirtiyim:ses kalitesi olarak sony nin yeni çıkarmış olduğu nw-A800,nw-S600-700f serileri piyasada ilk 5 e girer.

• bu SONY NW703F ürününde playlist oluşturabiliyormuyuz? yada bilgisayardan düzenleme imkanımız varmı?
  • oluşturulabiliyo.ama bilgisayarda oluşturup atmak şartıyla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.