Bildirim
Ses Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zoltrix in modellerini araştır ben nightangale kullanıyorum(10$) hiç sorunum yok kendisi ile..
kulaklıkta kullanıyorum bangır bangır,dışardan gelen sesleri kesinlikle duymuyorum..4+1 veya 5+1 hoporlor kullanırım diyosan üst modeli al oda 25 civarı sanırım -
Sağol BaldaSSare zoltrix i araştıracağım.Hem fiyatı da uygun. -
BaldaSSare'ın söylediği model de iyi ama Creative ses kartında bir numaradır.5.1 digital modelleri 40 dolara kadar düştü,tavsiye ederim... -
Sakın 6X winfast alma.İğrenç bir kart.Ses kalitesi hiç fark etmedi.Kayıt berbat -
leadtek 4x fiberoptik ses kartı var bende boşta duruyo.
karizmada 25+kdv den satılıyo. 20 dolara bırakırım istersen..
bu arada u kartın 6x i çok dandikmiş bende duydum.zaten fyatıda 15 dolar karizmad.ondan belli.. -
Elbruz acaba Zoltrix'in 25$'lık üst modeli ile 40$'lık Creative ses kartı arasında çok fark var mıdır? Var ise bu fark nedir? -
Creative in üstüne ses kartı tanımam 2. el live value 4.1 araştırırsan iyi olur -
Ucuz kartlardan eğer "verim küpü"bir CPUn yoksa "uzak dur" derim..(şöyle Celeron 1200 felan en azından)
Yani en azından bir Vibra 128 4 kanal işini fazlasıyla görür..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X