Bildirim
SES KARTI?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2wlık fm alıcı gibi duruyor max 9v
-
Baglanti nasil?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyah ortasında iğne olan parçadan besleme yapılacak. İğne + dış kısım - olacak..
Besleme 3v ile başlanacak. Muhtemelen 3v ile çalışacaktır. 3v olmaz ise 5v ile besleme yapın. Nerden çıktı kaç volt ile çalışır bilemeyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum etsem cizip atar misin. Hoparlor bag. vs. tam baglanti semasina ihtiyacim var.
Arkadaşlar neden amfi olduğunu düşünmediler bilmiyorum.
AMfi olsa gerek. kamypnetlerden dış hoparlörlerle bağıran satıcı hurdacı vbnin kullandığının ufağı olablir.
Küçük ses sistemlerinin içinde de oluyor bu tip amfiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 30 Haziran 2021; 15:7:18 > -
Bu amfi ve 2 adet hoparlor ile kendime hobi tarzi bir devre yapmak istiyorum. Bana baglanti semasi atarsaniz cok mutlu olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanozy34 -- 30 Haziran 2021; 15:36:15 >
Üzerindeki entegreyi Tda2822 olarak okuyorum, öyleyse bu mini bir amfi devresidir fakat iki minik buton orada ne işe yarar bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyyyy -- 30 Haziran 2021; 16:44:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o entegre var. Peki baglanti nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanozy34 -- 30 Haziran 2021; 16:59:15 >
Devrenin alttan ve üstten net fotoğraflarını atar mısın, bakalım.
-
Plaketin arka yüzünde bir entegre daha var, tahminen o da fm alıcı. Üzerindeki minik butonlar otomatik tarama yapıyor o zaman.
Peki bu karti nasil kullanabilirim ?
Yani bu kart ile elimde olan 2 adet hoparlor baglayip birde kasa vs. yapip kullanbilir miyim?
Bu kart mini bir amfi görevi görür ancak fm katını iptal etmek gerekir. Uğraşırım derseniz elden geldikçe tarif etmeye çalışırız.
Ya amacim bunu degerlendirmek ne icin kullanilir ise onun uzerinden gidecegim.
Fm veya amfi farketmez
Arkadaki entegre ekolayzır mıdır?
Yazılarını ekler misiniz konuya? Yazın ya da resmedin.
-
Çok yüksek ihtimal FM alıcı, üzerinde bobin var çünkü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YW7K7QQquote:
Orijinalden alıntı: karafetvaArkadaki entegre ekolayzır mıdır?
Yazılarını ekler misiniz konuya? Yazın ya da resmedin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X