Şimdi Ara

ses kartı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nette telefon görüşmesi için bir tane mikrofon aldım.konuşma esnasında karşıdan ses geliyor ama benim sesim karşıya gitmiyor.sonra baktımki mikrofon çalışmıyor.record olayını bir türlü yapamadım.
    ilk önce bozuktur diye düşündüm ama başka bilgisayarda denediğimde çalışıyor.berki ses kartının driveri doğru değildir,bundan dolayı çalışmayabilir düşüncesi ile ses kartının driverini indirdim.ses kartı onbord.Intel® Desktop Board D865GBF,....evet bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

bide eğer boarda sorun varsa.garanti bunu yermi.çünkü ses kartı çalışıyor görüyor.....

• Anakartta bi problem varsa elbetteki yiyecek Sen ses kartı çalışmıyor diye göndermeyeceksin garantiye Microfon girişi çalışmıyor diye göndereceksin
  • nerden aldıydın
  • ya bilgisayar okulun bilgisayarı.mutlaka garantisi vardır...
  • Dediğim gibi arkadaşım eğer microfonun çalıştığını garanti ediyorsan San garantiye yolla
    microfon girişi çalışmıyor diye ama ses denetimlerinden de microfon sesi açıkmı onada bir bak unutmadan
  • ilk önce ses denetimden bi kontrol et devam ederse driverını güncelle
    bide şu var on bord ses kartların özel ayarları var eger mic girisini çıkış olarak ayarladıysan yine çalışmaz
    bunlara dikkat eğer çalımasa garantiye başvurmalısın ve sorunu net bir şekilde açıklaman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.