Bildirim
ses kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ses kartının modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz -
UnknownDeviceIdentifier DİYE PROGRAM VAR.BİLGİAYARINDAKİ DONANIMLARI TARIYOR VE İSİMLERİNİ YAZIYOR .ÇİPSETLERİNİ TAM ADLARINI ÖĞRENEBİLİRSİN.ÇIKARTIP KARTA FALAN BAKMAYA, EVERESTLE FALAN BAKMAYA GEREK KALMIYOR.SONRASINDA ÇOK KOLYCA BULURSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno1987 -- 12 Haziran 2006; 0:56:28 > -
msnden bi arkadaş yardm etti genede çok sagolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet956 -- 12 Haziran 2006; 1:12:12 > -
Harici ses kartımı yoksa onboardmı ?
Birde markasını yazarsan daha ii olur. -
şimdi harici seskartı main board a bağlı olmıyan onboardda main boardda bağlı ses kartı oluyor galba ben dün deneme öğrenme amaçlı format attım hiç bişey yüklemedim ses gelmedi daha sonra mainboardın cd sini kurunca halloldu benim ses kartım o zaman main boardumdamı oluyor bide yanlış anladığım bişey varmı acaba -
sagolun mainboard cd sını takınca halloldu sorunum kalmadı hatta şarkı bıle dınlemeya başladk
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telegram izin verilmeyen video indirme
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- sink to receive asynchronous nedir
- sql dosyası açma
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- suya düşen telefon
- 0xc00007b hatası
- ekran videosu alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X