Şimdi Ara

Ses kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Pc ye format attım fakat ses kartında problem oldu ses alamıyorum.Ses kartı on-board.Anakartın markasını bilmiyorum ama anakartın üstünde "realtek" işareti var.Realtek ac97 driverı yükledim fakat o da olmadı.Aygıt yöneticisinde ac97 nin yanında sarı ünlem çıkıyor.Acaba başka önerebileceğiniz driver var mı ? Resim linki aşağıdadır.

http://img372.imageshack.us/my.php?image=adszbf7.gif

• http://www.tam-indir.com/program.asp?id=14717&adres=&site=&bolum=kateniyi&sitearac=active

aradaki tireyi kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 29 Eylül 2008; 20:33:26 >
  • Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.
  • Anakartınızın marka/modelini öğrenmek için;

Everest programını kullanabilirsiniz...
    Everest Download...

yada

Başlat > Çalıştır > dxdiag yazarak açılan pencereden > Sistem Üreticisi ve Sistem Modeli kısmından öğrenebilirsiniz..

Anakartınızın marka/modelini öğrendikden sonra sitesinden ses driverını rahatlıkla bulabilirsiniz...
  • Arkadaşlar everesti önermişsiniz güzel de ;

Onboard driverlar tek tük oluyor (soundmax, realtek) zaten hepside birbirine uyumlu.

Çözüm için en kısa yolu seçsek daha güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.