1 ay sonra pc alacağım. Şubat gibi de gitar almayı düşünüyorum, mikrofon falan da olacak tabi. Kayıtlar yapmayı düşünüyorum. Radyo yayınları yapmayı planlıyorum. Bu tür işler için ses kartı gerekli midir? Pek bir bilgim yok ses kartı konusunda. Nedir ne, işe yarar? Fiyatları nasıldır? Bana lazım mıdır?
quote:
Şubat gibi de gitar almayı düşünüyorum, mikrofon falan da olacak tabi. Kayıtlar yapmayı düşünüyorum.
Eğer kayıt yapıcaksan ve kaliteli kayıt sitiyosan .. daha profesyonel... eğer onlara param yetmez diyosan kaliteli kartlar alman gerekir...
quote:
Orijinalden alıntı: Darkchild
quote:
Şubat gibi de gitar almayı düşünüyorum, mikrofon falan da olacak tabi. Kayıtlar yapmayı düşünüyorum.
Eğer kayıt yapıcaksan ve kaliteli kayıt sitiyosan .. daha profesyonel... eğer onlara param yetmez diyosan kaliteli kartlar alman gerekir...
Mesela tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı?
önce pc mi dizüstümü kullanıcaksın sonra bütceni belirliceksin ses kayıt yapacaksan en kötü 200 tl yi gözden çıkarmalısın eğer istanbuldaysan ve mecidiyeköye gidebilirsen ordan istediğin kartı alabilirsin usb portu ile calışanlar extra birde adaptör bağlantısı istiyor eğer pc müsait ise kart olarak alman daha avantajlı m-audio marka işini dörür
profesyonel oalrak marka bilemicem ama m-audio ları çok duyuyorum.. eğer prof. olmazsa... creative yada asus alman iyi olucaktır.. . iyi araştırmayı unutma.... türkçe ve yabancı forumları gez... masaüstü pc almanı tavsiy ederim lakin lap topların bağlantı işlevi çok iyi değil.. kaliteli bi kartı bağlayamayabilirsin.. usb gerektirir...
Masa üstü bilgisayar alıyorum zaten. Oyun odaklı bir pc. Bilmiyorum ilerisi için planlarım var, youtube kanalı açmakla ilgili. Belki oyun kanalı belki gitar cover kanalı açarım. Veya ikisini karıştırıp bir kanal çıkartırım ortaya.
Masaüstü ve oyun odaklı bi pc alıcaksan eğer zaten içinde creative yada soundblaster 7.1 ses kartı olur sanırım ki bu işini görür ama bu kartlar sesin kaliteli çıkış mimarisi üzerine kurulmuş kaliteli bir kayıt için biraz daha profesyonel bi karta ihtiyacın olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme