Bildirim
Ses kartı ve Blue Nessie problemi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yeterli performans'dan kastın nedir,yani ne oluyorda düşük performans veriyor,ses kalitesi mi kötü yoksa lag gecikme felanmı yapıyor -
Dip gürültü vs falan o usb den jack girişine çeviren kablolardan alsam ses kartına taksam çalışır mı -
usb den çevireceğin için muhtemelen sorunun yine düzelmez,normal olarak 3.5 mm jack olsa direkt onu bağlasan düzelir belki ama sen usb üzerinden alışveriş yapmış olacaksın gene dönüştürücü ile
şansını dene istiyorsan fazla pahalı bişey oldugunu zannetmıyorum -
Amaç harici ses kartına takabilmek -
Oda olmazsa zaten güzel ses kartı olan bir anakart almak istiyorum bütçe 600-700 arası önerin varsa beklerim. -
şuan kullandıgın ses kartına internetten baktım güzel bişey,çogu anakart'daki dahali ses kartı bundan daha kötü
600-700 e anakart alıcaksın ama ona göre işlemci de alman lazım,şuan elındeki işlemci yenı alacağın anakarta olmaz-ram bile alman gerekebilir hatta -
i7 4770k var bence uyar -
http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-g1sniper-z97-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html
bence alma o harici ses kartını kullan
ama illa almak istiyorsan link yukarda,creative'nın dahili ses kartı var içinde
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4952#ov
bu linkten daha detaylı olarak inceleyebilirsin ses kısmını
-
kullansam olur mu dediğim ürün bu :Dönüştürücü
Bunu da yeni gördüm bu da olabilir gibime geldi. Dönüştürücü 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becomesober -- 9 Ekim 2016; 22:48:09 >
-
büyük ihtimalle 2 side olur,zaten fiyatı ucuz al dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X