Şimdi Ara

Ses kartı ve Blue Nessie problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus xonar dsx ses kartım ve blue nessie usb girişli mikrofonum var aux dönüştürücüsüyle usb den jack girişine çevirsem ses kartı görür mü.Usb ile anakartın ses kartına bağlı olduğu için yeterli performansı alamıyorum.

• becomesober B kullanıcısına yanıt
    yeterli performans'dan kastın nedir,yani ne oluyorda düşük performans veriyor,ses kalitesi mi kötü yoksa lag gecikme felanmı yapıyor
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Dip gürültü vs falan o usb den jack girişine çeviren kablolardan alsam ses kartına taksam çalışır mı
    usb den çevireceğin için muhtemelen sorunun yine düzelmez,normal olarak 3.5 mm jack olsa direkt onu bağlasan düzelir belki ama sen usb üzerinden alışveriş yapmış olacaksın gene dönüştürücü ile
    şansını dene istiyorsan fazla pahalı bişey oldugunu zannetmıyorum
    Amaç harici ses kartına takabilmek
    Oda olmazsa zaten güzel ses kartı olan bir anakart almak istiyorum bütçe 600-700 arası önerin varsa beklerim.
    şuan kullandıgın ses kartına internetten baktım güzel bişey,çogu anakart'daki dahali ses kartı bundan daha kötü
    600-700 e anakart alıcaksın ama ona göre işlemci de alman lazım,şuan elındeki işlemci yenı alacağın anakarta olmaz-ram bile alman gerekebilir hatta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    i7 4770k var bence uyar
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-g1sniper-z97-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html
    bence alma o harici ses kartını kullan
    ama illa almak istiyorsan link yukarda,creative'nın dahili ses kartı var içinde
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4952#ov
    bu linkten daha detaylı olarak inceleyebilirsin ses kısmını

• kullansam olur mu dediğim ürün bu :Dönüştürücü

Bunu da yeni gördüm bu da olabilir gibime geldi. Dönüştürücü 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becomesober -- 9 Ekim 2016; 22:48:09 >

büyük ihtimalle 2 side olur,zaten fiyatı ucuz al dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.