Şimdi Ara

Ses kartı ve Oyunlarda donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar önce arka jacklar çalışmıyor sürücüsünü falan her şeyini yükledim hala çalışmıyor taktığım şeyleri görmüyor (kulaklık ,anfi vb.) hdmı sıkıntısız ses alıyorum ama ses kartı ile ilgili kısımdan alamıyorum pcyi alalı daha 1 sene olmadı bi yardım edermisiniz

oyun kısmı ile ilgili yere gelirsek 2 tane 660ti kullanıyordum everestin 750wattlık psu ile 1 tanesini çıkardım ondan kaynaklanıyordur diye olmadı ısı 70 derece tomb raider 2013 oynadığımda ekran donuyor kalıyor belli bir süre oynadığımda c++ kütüphanelrini falan yükledim hala aynı hala aynı 100 defa format attım yeni aldığım sistemi hala stabil kullanamıyorum

İşlemci: intel i7 4770k
    anakart:gryphon z87
    ekran kartı : asus 660ti
    ram : 4gb*2 corsair 1600mhz cl9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealWork -- 25 Ekim 2014; 14:19:40 >

• İşiniz bir kaç deneme yanılma ile çözülebilmenin ötesinde, yakınlarınızda bu işlerden anlayan tanıdık, bildik birileri ile çözüm aramanız daha iyi olur kanısındayım. Bana yakınsanız bir çayınızı içip sohbet esnasında bilgisayarı görebilirim.

EDIT: Profiliniz açıkmış, aklıma geldi baktım bana yakın değilsiniz..Tanıdık bildik birini bulmaya çalışın. Belirtmemişsiniz ancak garantisi var ise hiç bu işe bulaşmadan tüm bilgisayarı aldığınız yere verin problemi onlar tespit edip çözüm getirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 1 Kasım 2014; 3:05:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.