elimde şöyle bi ses kartı var > ses kartı yalnız çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermişti takmasını bilmediğim için kullanamadım attım bi köşeye. bozuldumu sağlam mı bilmiyorum ama anakartımda asus h61m-k > anakart linkteki ses kartı buna takılır mı bilgi verirseniz sevinirim ( ses kartı kaliteli bişey diye düşünüyorum o yüzden konuyu açtım yanlış yere açtımsam k. bakmayın)
quote:
Orijinalden alıntı: farukdogan
elimde şöyle bi ses kartı var > ses kartı yalnız çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermişti takmasını bilmediğim için kullanamadım attım bi köşeye. bozuldumu sağlam mı bilmiyorum ama anakartımda asus h61m-k > anakart linkteki ses kartı buna takılır mı bilgi verirseniz sevinirim ( ses kartı kaliteli bişey diye düşünüyorum o yüzden konuyu açtım yanlış yere açtımsam k. bakmayın)
quote:
Orijinalden alinti: farukdogan
elimde söyle bi ses karti var > ses karti yalniz çalisip çalismadigini bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermisti takmasini bilmedigim için kullanamadim attim bi köseye. bozuldumu saglam mi bilmiyorum ama anakartimda asus h61m-k > anakart linkteki ses karti buna takilir mi bilgi verirseniz sevinirim ( ses karti kaliteli bisey diye düsünüyorum o yüzden konuyu açtim yanlis yere açtimsam k. bakmayin)
buna uygun bir slotunuz yok maalesef.
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
peki abi bu ses kartının çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım uygun olan bi pcye taksam pcde sorun oluşur mu anakart yanma gibi
quote:
peki abi bu ses kartının çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım uygun olan bi pcye taksam pcde sorun oluşur mu anakart yanma gibi
quote:
peki abi bu ses kartinin çalisip çalismadigini nasil anlarim uygun olan bi pcye taksam pcde sorun olusur mu anakart yanma gibi
Yok kardeşim neden yansın , çalışmıyorsa bilgisayara reset attırır veya açılır bilgisayar driverini yüklersin ve hala ses yok derse çalışmıyordur.
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
tamam abi sağol çalışıyorsa satayımda uygun bi ses kartı alayım diye düşündüm.
quote:
tamam abi sağol çalışıyorsa satayımda uygun bi ses kartı alayım diye düşündüm.
quote:
tamam abi sagol çalisiyorsa satayimda uygun bi ses karti alayim diye düsündüm.