Şimdi Ara

ses kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde şöyle bi ses kartı var > ses kartı
    yalnız çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermişti takmasını bilmediğim için kullanamadım attım bi köşeye. bozuldumu sağlam mı bilmiyorum ama anakartımda asus h61m-k > anakart
    linkteki ses kartı buna takılır mı bilgi verirseniz sevinirim ( ses kartı kaliteli bişey diye düşünüyorum o yüzden konuyu açtım yanlış yere açtımsam k. bakmayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

elimde şöyle bi ses kartı var > ses kartı
    yalnız çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermişti takmasını bilmediğim için kullanamadım attım bi köşeye. bozuldumu sağlam mı bilmiyorum ama anakartımda asus h61m-k > anakart
    linkteki ses kartı buna takılır mı bilgi verirseniz sevinirim ( ses kartı kaliteli bişey diye düşünüyorum o yüzden konuyu açtım yanlış yere açtımsam k. bakmayın)
    quote:

Orijinalden alinti: farukdogan

elimde söyle bi ses karti var > ses karti
    yalniz çalisip çalismadigini bilmiyorum 2-3 sene önce kuzenim vermisti takmasini bilmedigim için kullanamadim attim bi köseye. bozuldumu saglam mi bilmiyorum ama anakartimda asus h61m-k > anakart
    linkteki ses karti buna takilir mi bilgi verirseniz sevinirim ( ses karti kaliteli bisey diye düsünüyorum o yüzden konuyu açtim yanlis yere açtimsam k. bakmayin)

ses kartı  yardım

buna uygun bir slotunuz yok maalesef.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    peki abi bu ses kartının çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım uygun olan bi pcye taksam pcde sorun oluşur mu anakart yanma gibi
  • quote:

peki abi bu ses kartının çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım uygun olan bi pcye taksam pcde sorun oluşur mu anakart yanma gibi
    quote:

peki abi bu ses kartinin çalisip çalismadigini nasil anlarim uygun olan bi pcye taksam pcde sorun olusur mu anakart yanma gibi

Yok kardeşim neden yansın , çalışmıyorsa bilgisayara reset attırır veya açılır bilgisayar driverini yüklersin ve hala ses yok derse çalışmıyordur.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    tamam abi sağol çalışıyorsa satayımda uygun bi ses kartı alayım diye düşündüm.
  • quote:

tamam abi sağol çalışıyorsa satayımda uygun bi ses kartı alayım diye düşündüm.
    quote:

tamam abi sagol çalisiyorsa satayimda uygun bi ses karti alayim diye düsündüm.

Sana uyan kartyn giri?i kysa olmasy lazym.

Örnek : Creative SB Z
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.