Şimdi Ara

ses kartı yükleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarıma daha yeni format attım.driverları tek tek yükledikten sonra hoparlörden ses alamadım.aygıt yöneticisinde audio device on high definition audio bus ın yanında sarı ünlem işareti belirdi.sürücüyü güncelleştir bölümünden c://program files/realtek /installshield klasörünü gösterdim.orda ati function driver for high definition audio yu yükledi.şu anda ses donanımım ati function .. olarak gözüküyor.ses,video ve oyun kumanda bölümünde realtek adı geçmiyor.microsoftun hotfix eklentisini de kurdum yine fayda etmedi.yardımcı olursanız sevinirim
    ekran kartı:ati hd2600 pro
    anakart:gigabyte p31 onboard ses kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgcr -- 28 Ağustos 2009; 15:23:56 >

• Ekran kartının hd sürücüsünü göstermişsiniz. Aygıt yöneticisinden ses ile ilgili olanların hepsinde sağ tıkla ve kaldır de. Daha sonra donanım değişikliklerini tara deyin. yeni donanım olarak bulacaktır ve driverları yeniden kurun.
  • dediklerinizi yaptım.ses ile ilgili olan herşeyi kaldırdım.tekrar tarayınca kendiliğinden ati function driverı yüklüyor.driverları da baştan kurdum.sonuç yine aynı.yardımcı olursanız sevinirim.
  • anakart'ın driver Cd'sini içinde ses kartı driver dosyasının içinde xxxxx hotfix diye bir kalsör olmalı.

tüm ses driverlarını sil.
    ilk o hotfix'i yükle ondan sonra ses kartını kur.

hotfix' cd de deilse eğer anakartına uygun olan audio hotfix'ini netten ara.
  • arkadaşlar dediklerinizi yapıyorum fakat hotfixi yükleyince otomatik olarak kendisi ati nin driverını yüklüyor.ben tekrar anakartın cdsindeki driverı yüklediğimde birşey farketmiyor.aygıt yöneticisindeki görüntü şu anda aşağıdaki şekilde

tekrar taratınca aşağıaki şekilde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgcr -- 29 Ağustos 2009; 11:05:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.