Herkese selamlar. Prodigy Cube ses kartı kullanıyorum ve kullandığım hoparlörler bu karta bağlı, ancak artık sesi tek bir vericiden almak yeterli gelmiyor. Benim istediğim şey, bu karta bluetooth özellik kazandırıp, telefondur, bilgisayardır, tablettir ne kadar bluetooth özellikli cihaz varsa sesi kart üzerinden hoparlörlere aktarabilmek. Biraz araştırma yaptım ancak yeterli sonuca ulaşamadım. Aklında bir fikir olup paylaşabilecek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hoparlörünüzde 2.bir input (giriş) varsa da kablo söktak yapmadan hem pc ile hem de Bluetooth alıcı ile kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
turuncu55
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler. Ses kartıyla ve kartsız, ses kalitesinde büyük fark var, bu yüzden ses kartına bluetooth özelliği kazandırabilir miyim diye düşündüm. Aslına bakılırsa bu tarz bluetooth cihazlarla bahsettiğim olay sağlanabiliyor, ancak prodigy cube deki tek input usb üzeri üzerinden olduğu için yapılamıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme