Şimdi Ara

Ses kartında mı sorun var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç bir hatayla gene karşı karşıyayım çıldırıcam, uzun zamandır çekiyorum bunu bi yardım edin şu işin altından kalkalım. Bilgisayarımda veya internette açtığım videoların ve müziklerin %99'unda sorun yok ama bazen bazı videolarda sesler gelmiyor. Aradım taradım, ses ayarlarıyla oynadım, 2-3 kere formatta gördü bilgisayar bu sorundan sonra yine de düzelmedi? Var mı fikri olan?

Mesela bu video
    Veya bu

Not: Farklı sitelerden açtım, bilgisayarda indirip değişik video oynatıcılardan çalıştırdım herşeyi denedim. İşin garibi şu ki ilk verdiğim linkte spiker (Ercan Taner) hariç herşeyin sesini duyabiliyorum sanki bilerek çıkarılmış gibi.

Not 2: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutscrackerz -- 23 Haziran 2016; 20:09:57 >

• Hoparlörden ses çıkışı sağ ve sol olmak üzere iki kanaldan yapılır. Spikerler de genelde bir kanalı kullanır sadece Sizin hoparlörünüzde de muhtemelen bir kanalda sıkıntı var. Linkini verdiğiniz ilk videoyu indirip bilgisayarınıza bir kulaklık bağlayıp spikerin hangi kanaldan konuştuğunu anlayabilirsiniz. Bu şekilde de hoparlörünüzün hangi kanalında bir sıkıntı var anlamış olursunuz. Öncelikle hoparlör ve ses kartının donanım sürücülerini en güncel duruma getirmenizi ya da teknik bir arıza ise bir baktırmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.