Şimdi Ara

SES KARTInın PERFORMANSa etkisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • creative in kendi sitesinde Live 24 bit olarak tanittigi sanirim 7.1 ses karti. sitelerde hem lie 7.1 hem live 5.1 olarak 2 urun var.. 5.1 ayrica cretivein sitesinde yok ama... simdi ben live 24 bit olarak yazilan karti alsam, 5.1 olan ses sistemimi sorunsuz calistirablrm deil mi?
  • quote:

Eğer sadece bu ikisiyse kıyaslanacak ben ikisini de kullandım ve bu ikisi arasındaki tercihim kesinlikle Sb live 5.1 dir.

tabii ki öyle seçilmeli kalite düşünülürse. ben sadece ve sadece oyun performansına katkıyı soruyorum, o da aynen diyorsan ok. genel kanı bu galiba. zamanında biri 20 biri 50 dolardı.
    heralde 50 dolarlık çip daha yeteneklidir. birde eax donanımsal değilmi live'larda?

quote:

ob ses karti sisteme dedigin kadar yuk bindirmez.hele hele yeni sistemlerdeki yeni ses yongalari hic yuk bindirmiyor.o yuzden yeni ses karti gereksiz.

şu tarz yorumları yapmadan önce lütfen bilgisayarınızı herhangi bir oyunda kaliteyi artırarak oynanabilirlik sınırına indirin(30 civarı fps). sonrabench alın o oyunda sesli. mümkünse 100 tane sesin aynı anda çıktığı rts falan tarzı bi oyun olsun(varmı bench alınan rts???). sonra aynı ayarlarla birde ses kartını boarddan iptal edip aynı benchi alın. o zaman böyle şeyler yazmayacaksınız zaten. hiç olmadı 3dM2003 ses testini yapın.

yeni sistemlerden kasıt mcp-t'deki apu ise o bende olmadığı için kasıyorum zaten!

tüm arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcak_kofte -- 25 Mart 2005, 13:03:32 >

• şu tarz yorumları yapmadan önce lütfen bilgisayarınızı herhangi bir oyunda kaliteyi artırarak oynanabilirlik sınırına indirin(30 civarı fps). sonrabench alın o oyunda sesli. mümkünse 100 tane sesin aynı anda çıktığı rts falan tarzı bi oyun olsun(varmı bench alınan rts??? ). sonra aynı ayarlarla birde ses kartını boarddan iptal edip aynı benchi alın. o zaman böyle şeyler yazmayacaksınız zaten. hiç olmadı 3dM2003 ses testini yapın.

yeni sistemlerden kasıt mcp-t'deki apu ise o bende olmadığı için kasıyorum zaten!

DOSTLAR SES KARTLARI ARASINDA HİSSEDİLİR BİR FARK VAR.
    BEN SES KARTI ALMADAN ÖNCE LIVE VE AUDIGY İ EVE GÖTÜRÜP (İŞİM SAYESİNDE BU TARZ ÖZGÜRLÜKLERİM VAR :) )KENDİ SİSTEMİMDE TEST ETTİM.
    ONBOARD SES KARTI İLE (ALC655 7.1) ARASINDA HEM OYUNLARDA,HEM TESTLERDE,HEMDE SES KALİTESİNDE HİSSEDİLİR FARKLAR VAR.

• onboard ses kartları ile psı ses kartları arasındaki performansa farkı tartışılmaz ama o/b olupda diğer ses kartları kadar iyi performans sağlayan boardlar da var. AMD için söylüyorum. MCP-T chipsetli anakartlarda o/b ses kartından en az creative live 5.1 kadar performans alabilirsiniz.
    Ama illa ses kartı alıcam diyorsan benim tavsiyem creative live 5.1 olacaktır yada creative in herhangi bir kartı.
  • TABİİKİ MCPT 2 DE BU FARK YOK AMA BU SETİ TAŞIYAN ANAKART KALMADI PİYADA,NEREDEYSE TÜM ÜRETİCİLER REALTEK ÜRÜNLERİNİ KULLANIYORLAR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.