Şimdi Ara

SES KAYDETMEK İÇİN Bİ PROGRAM ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audio cd çekerken şarkılar arasında geçişler yapmak,geçişlere kendi ses dosyalarımı eklemek(örn;waw dosyası..)(örn.dijital bi ses le dj cenk değip diğer şarkıya atılıcak :)) ve hoş bir cd hazırlamak için bi program arıyorum bi türlü bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

• Sony Acid Music Studio 5.0 ' öneririm. kendini günden güne yenileyerek hızla ilerleyen bu program sayesinde, amatör olarak music edit işleri ile uğraşıp, profosyonel işler çıkartabilirsin !.. (hemde çok pratik)

Cool edit pro, bunun yanında alternatif sayılabilir. (Ama üst versiyonları)

onun dışında Qbase, sound forge, goldwave. bunlarda hatırı sayılır cinsten özelliklere sahip özellikle Qbase..

Öneri: Sana işine yarayacak program isimleri verdim.. sonuçta kafa patlatacaksın... zaman önemlidir ve bize borç verilmiştir. Hakkı ile gerekli yere harcamak istersen bu programlar hakkında araştırma yap ve uygun olanını seç.

Birisi o der birisi bu der. önemli olan senin ne dediğindir. Tavsiyeler tabiki önemlidir. Önemli olan tavsiyeyi yapan kaynaktır. Ben sound edit i ile fazla mesai geçirmedim. şimdilik aktaracaklarım bu kadar.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamyamadam -- 20 Şubat 2005, 3:17:09 >

• tşekkür ederim kardeş Sony Acid Music Studio 5.0 i arıyorum çekebileceğim bi yer ama daha bulamadım kasım 2004 pcnet dergisinde o ay vermiş :) kaçırdık tühhh :) neyse çok çok tşkr ederim verdiğin programların çoğuna bakmaya çalışıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamyamadam

Sony Acid Music Studio 5.0 ' öneririm. kendini günden güne yenileyerek hızla ilerleyen bu program sayesinde, amatör olarak music edit işleri ile uğraşıp, profosyonel işler çıkartabilirsin !.. (hemde çok pratik)

Cool edit pro, bunun yanında alternatif sayılabilir. (Ama üst versiyonları)

onun dışında Qbase, sound forge, goldwave. bunlarda hatırı sayılır cinsten özelliklere sahip özellikle Qbase..

Öneri: Sana işine yarayacak program isimleri verdim.. sonuçta kafa patlatacaksın... zaman önemlidir ve bize borç verilmiştir. Hakkı ile gerekli yere harcamak istersen bu programlar hakkında araştırma yap ve uygun olanını seç.

Birisi o der birisi bu der. önemli olan senin ne dediğindir. Tavsiyeler tabiki önemlidir. Önemli olan tavsiyeyi yapan kaynaktır. Ben sound edit i ile fazla mesai geçirmedim. şimdilik aktaracaklarım bu kadar.

arkadaşın önerdiği programların en iyisi bence cool edit pro bence

• Kesinlikle COOL EDIT PRO
    Bulamadıysan pm. at bana link veriim sana ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: giotine

Kesinlikle COOL EDIT PRO
    Bulamadıysan pm. at bana link veriim sana ...

inndir.com da buldum ama sizin dediğiniz program bumu tam emin olamadım adobe audition eski adıyla cool edit pro dio ama kardeş sen bana link verirsen daha garanti olur şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.