Şimdi Ara

Ses kayıt programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben amatör olarak gitar çalıp şarkı söylüyorum. Bu çalışmalarımı kaydetmek istiyorum ancak o kadar aramalarıma rağmen kaliteli ses kaydı yapan bir program bulamadım. Hepsinde ses tizleşip ilginç bir hale dönüşüyor. Önerebileceğiniz bir program var mı acaba??
    Şimdiden teşekkürler..

• Büyük oranda kullandığın mikrofonla alakalı bir durum bu. Zaten WebCam mikrofonu kullanıyorsan o iş olmaz. Yaptığın kayıtların hakikaten deyeceğine inanıyorsan giriş seviyesi bir condenser mikrofon edin. Görüntüyü dijital kamerayla aynı an da çekip, Movie Maker'da üst üste getirebilirsin. Ses ile ilgili en popüler ve geniş kapsamlı program FL Studio'dur. Bir o kadar da karmaşıktır. Programı çözersen her işini halledersin. İyi çalışmalar.
  • Cevap için teşekkürler. Önerdiğin programı indirdim ancak dediğin gibi oldukça karışık görünüyor. O kadar profesyonel bir kayıt olmasına gerek yok. Ses kulağı tırmalamayacak kadar kötü gelmesin yeter.. Evet sanırım haklısın. İyi bir mikrofona ihtiyacım var.
  • İyi bir mikrofon şart, ayrıca sony soundforge (yerine göre + vegas ile ikili halinde) çok daha kolay bir yazılım olabilir, fl studio elektronik müzik yapanlar için bir cevher ama siz çoğu özelliğini kullanmayacaksınız dolayısıyla gereksiz olur.

Bence önce gitarı kaydedin, kaydı kulaklıkla dinlerken ikinci kaydı alın, bu kayıtta çıplak sesle okuyun ve bunları vegas'ta senkronize edip birleştirin. Böylece sesinizde mikrofondan dolayı oluşabilecek patlamaları enstrümandan bağımsız olarak düzenleyebilirsiniz. Ama efektlerin büyüsüne kapılıp sesinizle fazla oynamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 2 Mart 2011; 3:11:23 >
  • Evet fl studio içeriği çok geniş bir programa benziyor. Dediğin gibi bir çok özelliğini kullanmayacağım zaten. Söylediğin programı indiriyorum. Umarım işimi görür. Diğer tavsiyeler için de teşekkürler. Göz önünde bulunduracağım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.