Şimdi Ara

Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım sistemde Creative Live Value ses kartı var. Ve bununla bir iki problem yaşıyorum. Öncelikle 4+1 ses sistemimi kendi testinde doğru olarak görmüyor. Müzik dinlerken 4 pilot hoparlörden ses alıyorum ama test yazılımında sadece ikisinden ses geliyor.

İkinci olarak müzik çalarken örneğin pencerenin kaydırma çubuğuyla oynarsam yada başka pencereleri açıp kaparsam bu hareketlere uygun olarak cızırtrı geliyor. Seri halde sayfaları aşağı çektiğimde cızırtıya boğuluyor.

Neden kaynaklanabilir?

• hiç bi fikriniz yok mu arkadaşlar
  • ses sisteminin seskartına girişi yanlıştır.bağlantıları kontrol edip doğru yerlerine taktığından emin olmalısın.
  • teşekkür ederimde hocam standart "yeşil girişli" input dışında hiçbir yerden ses girişi yapılmaz ki! yine üşenmedim denedim hiçbir giriş ses girişini sağlamıyor!
  • speaker'da problem olması ihtimali var mı?
  • şu ses sisteminin modelini markasını tam olarak söyler misin hocam?Tek çıkış mı ses sistemi?bi de mümkünse ses kartının tam modelini de yaz lütfen.
    Saygılar
  • Ses sistemi Diana 4+1 ve ses kartı Creative Live Value SB
  • cızırtının nedeni kaçak olabilir. kasanın boyasız bir yerine kontrol kalemi ile bak bakalım varmı kaçak.
  • Bak bir forumda şöyle bir konuşma gördüm,onu seninle paylaşayım

arkadaşlar bende bir diana 4+1 hoparlör birde soundblaster 5.1 live ses kartı var buffera giriş 2 çıkış 1 veriyor ama bu ses kartları 2 çıkış olarak destekliyor yani ben benim hoparlörleri taktığımda ya ön ikiliden gelmiyor yada arka 2liden ama normalde ses geliyor yani kolonlar çalışıyor!ama 4+1 gibi değil! bu çıkışı nasil düzeltebilirim?yani kabloyla filan olur mu ?

ön ikili arka ikili olayı değil önü kullanıyosan önden arkayı kullanıyosan arkadan ;
    Sound blaster'ın software ını kurup programfiles dan girip ordan istediğin çıkışları out yapabiliyosun çıkışların renklerini gösteriyo küçük bir ingilizce ve dikkatle oluyo

br başka tartışma daha
    http://www.frmtr.com/donanimlar/128824-diana-4-1i-sound-blaster-5-1live-baglama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Mart 2008; 14:49:01 >

• ne yazık ki problem devam ediyor. cızırtının nedeni ise hiç belli değil :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.