quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım Çap 60 cm Magnet 1000 oz 1000 watt rms 2000 watt peak 3000 watt music power.. Amfi gücü 1 ohm 2000 watt 2 ohm 1000 watt 4 ohm 500 watt Class D
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: egzantirig gece gece sesmi lazım bize.. sesimizi duramadık heralde
quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım Çap 60 cm Magnet 1000 oz 1000 watt rms 2000 watt peak 3000 watt music power.. Amfi gücü 1 ohm 2000 watt 2 ohm 1000 watt 4 ohm 500 watt Class D hımmmm canfigrasyonunu incelemeye aldım gözaltı süreniz 24 saattir @egza @aylavdh aşağısıda bizim yukarısıda
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım Çap 60 cm Magnet 1000 oz 1000 watt rms 2000 watt peak 3000 watt music power.. Amfi gücü 1 ohm 2000 watt 2 ohm 1000 watt 4 ohm 500 watt Class D hımmmm canfigrasyonunu incelemeye aldım gözaltı süreniz 24 saattir @egza @aylavdh aşağısıda bizim yukarısıda Alt yapı falan 0 awg kaplo S.S.S birde 3 Farad kapasitör var. Mid için ayrı amfi var 8 kanal cavur..
quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım Çap 60 cm Magnet 1000 oz 1000 watt rms 2000 watt peak 3000 watt music power.. Amfi gücü 1 ohm 2000 watt 2 ohm 1000 watt 4 ohm 500 watt Class D hımmmm canfigrasyonunu incelemeye aldım gözaltı süreniz 24 saattir @egza @aylavdh aşağısıda bizim yukarısıda Alt yapı falan 0 awg kaplo S.S.S birde 3 Farad kapasitör var. Mid için ayrı amfi var 8 kanal cavur.. evet dinliyorum ben anlat sen demek alt yapı felan 0 awg
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade bende öyleyimde sistemci falan bizi bozmasın? kaç watt öt bakalım Çap 60 cm Magnet 1000 oz 1000 watt rms 2000 watt peak 3000 watt music power.. Amfi gücü 1 ohm 2000 watt 2 ohm 1000 watt 4 ohm 500 watt Class D hımmmm canfigrasyonunu incelemeye aldım gözaltı süreniz 24 saattir @egza @aylavdh aşağısıda bizim yukarısıda Alt yapı falan 0 awg kaplo S.S.S birde 3 Farad kapasitör var. Mid için ayrı amfi var 8 kanal cavur.. evet dinliyorum ben anlat sen demek alt yapı felan 0 awg temeli sağlam a aldık ..Araya duvar koydum ..
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade Hadi canım sende yalan.. bana inanmadı ağlama sende kusi ol bakim..
quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade Hadi canım sende yalan.. bana inanmadı ağlama sende kusi ol bakim.. olmam işte bana inanmıyanlarla ne kusi olcam
quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade quote:Orjinalden alıntı: PiSiJiKoPaT quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade Hadi canım sende yalan.. bana inanmadı ağlama sende kusi ol bakim.. olmam işte bana inanmıyanlarla ne kusi olcam Bu mekanda benim şanım vardır , biri çatarsa Herinin selamı var de yol verirler sana..