Şimdi Ara

ses sistemi almak için fikiriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bayadır ses sistemlerini inceliorum ve karar veremedim bi türlü x-530 alıcaktm sonra x-540 cıkıcak dendi onu bekleyelim dedim sonra logitech z5300 alim dedim (en son limit) ama sonra z5500 istiyorum ama onu ancak yazın alabilirim ancak para biriktirrim ailem bole bişe için bana para vermesi imkansız kendim toplicam burda herkezin fikrini öğrenmek istedim ne dersiniz yaza kadar para mı biriktirsem yoksa z5300 mü alsam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_basus -- 3 Şubat 2007; 12:34:11 >

• bence para problemin olsun olmasın fiyatına göre iyi bir sistem al microlablara bak.200 ytl civarında iyi setleri var a serisi x23 x4d oldukça övülüyor.Sadece bir sete takılma ve markacı olma ve microlabı da dandik bir marka sanma dinleyince fikrin değişir ve sağlamlık konusunda da microlab oldukça iyi.Logitechin x530 ı-unu dinledim kaliteli bir sesi var ama çok cansız.Microlabların tiz mid dengesi çok iyi tavsiyemdir wooferı da oldukça iyi bence git bi x4d yada x23 dinle bir de x530 dinle ve hangisini istersen al.Bahsettiğim microlablar X530 la bahsettiğin z5500 arası setlerdir ve fiyatları 200 ytl civarındadır.
  • arkadaşım anlıyorum seni ama ben en başından beri creative ve logitech arasında secim yapmaya calıstım ama logitech daha cazip geldi setlerin görüntüleri, sesleri... bide forumda gördüğüm kadarıyla logitech tercih edenler daha fazla buda braz etkiledi ondan logitech istiyorum
  • z5300 yeterli bi sistem...fazlasıyla isteklerini sana verir...sende bi ses delisi sindir kesin, beklicekte sabrın yoktur...5 milyarlık sistem yarın elimde olsun istersin..yanılıyomuyum.... o yüzden hiç bekleme derim
  • dostum bekleyemiyor insan.ben de z5500 almak için 1 yıldır bekliyorum.(8 günüm kaldı)çok aşırı beklentin yoksa al z5300 ü.Ama gerçekten kapıldıysan gece rüyalarına giriyorsa,heryerde o aklına geliyorsa(z5500)manyaklık derecesine geldiysede bekle
  • sen kararını vermişsin bence creative den uzak dur eğer yüksek ses ve bass seviyorsan.Logitechde de x530 için müzikte canlılık oyun keyfi bekleme derinden gelen bir tiz sesi midler neredeyse yok.Basslar tizlerle uyum içinde ses net fakat o müzik dinleme keyfini vermiyor.Açıkcası metal ve türevleri rock dinleyen biri olarak o sette kafa sallama moduna girilmez idiyorum.Set daha çok slov ve deep basslı yaaş yabancı şarkılar dinlemeye müsait çünkü uzun zoomları var ve 5.25 lik woofer derin bassları bazen fazla uzatıyor.Microlabda ise bu uzunluk iyi dengelenmiş.Bir şey daha x530 oyuncak gibi duruyor uydular çok hafif ve kalitesiz.Açıkcası forumda bu kadar övülen seti dinleyince ve yakından görünce hayal kırıklığına uğramıştım.Teknosa da inceleyebilirsin.Tavsiyem farklı setler dinlemeden ilk dinlediğin sete güzel dememen.
  • peki arkadaşlar ben iskenderunluyum bizim burda z5300 yoq eger internette mevcut oldugu bi site biliyorsanız yazarmısınız ordan sipraiş wermek için ben bulamadımda olmadı istanbuldan birinden isticem o getirsin die
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z-5500 alacaksan şimdilik x530 al, seni idare eder. z-5300 aldıktan sonra z-5500 alırım diyosan biraz zorlanırsın (para biriktirmen geçikebilir.)

www.mavibilgisayar.com
    www.vatanbilgisayar.com
    www.hepsiburada.com
    birdewww.teknofiyat.com'a gir, oraya istediğin sistemin adını yaz, belki daha uygun satan bi yer denk gelir
    buralara bakabilirsin. nette almadan önce araştır, kampanyalar, özel indirimler oluyor. daha iyi fiyata alabilirsin. yada düşünürsen 2.el kaliteli bir sistemde alabilirsin. mesela megaworks.

şunuda belirteyim z-5500 epey güçlü bir set. evin salonuna koyacaksan almanı tavsiye ederim. odana koyacaksan (10-15 metrekare ise) ses seni rahatsız edebilir. tam anlamıyla performans alamazsın. fakaaat ses ve özellikle bas manyağıyım diyosan kesinlikle z-5500

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.