Şimdi Ara

Ses sistemi bakıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar odama iyi bir ses sistemi almayı düşünüyorum. Anakartımda on-board ses kartım var ve 7+1'i destekliyor. max 250$ ayırabilirim. Nasıl birşey alabilirim?? İlgi & alakanız için şimdiden teşekkür ederim...

• ya bu konuya çooook cevap verildi,çok yazıldı çizildi..Arama yaparsan daha iyi olur...

Ama yine de bi cevap vereyim...

-creative megaworks
    -jazz 9940
    -logitech z5300

bulabildiğini al
  • abi delimisin(söz gelişi vurgulamayı belirtmek için)
    on board ses kartına sen ses sistemimi almayı düşünüyorsun.Sakın öyle bir şey yapma 250 dolarına yazık edersin.

Bence sen bi logitech x 530 arkasına güzel birde creative 5+1 ses kartı al 200 dolara kutarmış olursun.
    Ya da daha fazla ayır megawork al ama sakın onboardda kullanma.Ağzı yananlardan biri de benim bu konuda haberi olsun.
  • başka söylenecek söz yok
    ama odamda kullanıcam demşsin,eğer odanın hacmi küçükse,en ideal seçim x530 dur
    quote:

Orjinalden alıntı: PCkopat065

ya bu konuya çooook cevap verildi,çok yazıldı çizildi..Arama yaparsan daha iyi olur...

Ama yine de bi cevap vereyim...

-creative megaworks
    -jazz 9940
    -logitech z5300

bulabildiğini al

• Once x530`u al bir hafta kullan ondan sonra ses karti konusunda karar verirsin. Onboard ses kartin cok kotu olmayabilir. x530 hesapli ve ortalama bir sistem. Alipta memnun olmayan tanimiyorum forumda ama memnun kalan cok var.
  • arkadaşım philips a5.600 5+1 ses sistemi ve Philips 5+1 ses kartı satıyorum ankaradan. eğer ilgilenirsen özellikleri şunlar
    subwoofer 50watt rms
    uydular 5*10watt rms
    toplam 100 watt rms(gerçek güç)
    17 tuşlu uzaktan kumandası var
    1 tane 5.1 girişi 2 tanede stereo girişi var. yani 3 cihaza birden bağlayabilirsin.
    130 dolara satıyorum
    3 aylık garantisi kaldı. bu fiyata bulabileceğin en güçlü sistemlerden birisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Önerileri
    7 yıl önce açıldı
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o/b den ses kartına geçmeden aradaki farkı anlaman mümkün deil.tabiki oyunlardaki ve film lerde fark bariz

quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Once x530`u al bir hafta kullan ondan sonra ses karti konusunda karar verirsin. Onboard ses kartin cok kotu olmayabilir. x530 hesapli ve ortalama bir sistem. Alipta memnun olmayan tanimiyorum forumda ama memnun kalan cok var.

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

o/b den ses kartına geçmeden aradaki farkı anlaman mümkün deil.tabiki oyunlardaki ve film lerde fark bariz

quote:

Once x530`u al bir hafta kullan ondan sonra ses karti konusunda karar verirsin. Onboard ses kartin cok kotu olmayabilir. x530 hesapli ve ortalama bir sistem. Alipta memnun olmayan tanimiyorum forumda ama memnun kalan cok var.

zuhaaa mms460(döndüm)

• quote:

evet x530 alıpta memnun kalmayan yok bu forumda...kendimden biliyorum..
  • Merhaba.Bende herkesin övüp bitiremediği Logitech X-530 var.Böyle derin bir bass duymadım.Bilgisayarımı parça parça sattığım için kullanamıyorum.Philips sonic edge 5.1 ses kartım da var.Stereo sinyalleri 5 kanala dağıtabiliyor.İlgilenen olursa satmayı düşünüyorum.Garantisi faturası mevcut.Daha taksitlerini yeni bitirdim.e-mail edobur@yahoo.com
  • creative digital inspire 5700 istersen satabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.