Şimdi Ara

Ses sistemi hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç saatliğine kına gecesi için ses sistemi gerekti. eşe dosta sorduk bulamadık. kiralarız dedik. kiralama fiyatlarıda 200 / 400 arasında seyrediyor.

bizde o kadar parayı ona vereceğimize Bilgisayar için 5+1 felan alalım, hem kına gecesini atlatırız hemde bir ses sistemi sahibi oluruz dedik. Fakat ses sistemlerinin dilinden pek anlamadığım için burada fikirlerinizi almak istedim...

Ses sistemleri markaları hakkında bilgim var. Logitech, Creative, vs. vs. Ama teknik detaya indiğimde işin içinden çıkamıyorum..

Şimdi size sormak istediğim. Maksimum 400 TL olup bize bu kına gecesini atalatabileceğimiz iyi bir ses sistemi lazım önerilerinizi alabilirmiyim ?

• Teşekkürler @İmportent, fiyatı bize fazla geldi.. ayrıca 2. el düşünmüyoruz..
  • Rica ederim.
  • ne kadar iyidir bilmiyom ama microlab solo 7c arastir istersen
  • Kina gecenizi nasil bir ortam da yapmak istediginize bagli bir durum eger acik alan da ise arkadasin linkte onerdigi sistem bile az gelecektir cunku bas agirlik bir sistem ve acik alan performansi ciddi duzeyde dusecektir. Eger ki ev ortami gibi kapali bir yer ise arkadaslarin onerdigi sistemi siddetle tavsiye ediyorum o fiyata yakin en yuksek ses gucune sahip bir multimedya ses sistemidir. Daha dusuk butceli isterseniz sifiri bulunmayan z2300 250 200 lira arasinda degisen bi fiyatla edinebilirsiniz z5500 un yerini tutabilecek bir sistem. Birde z623 var bu sistem de z2300 e guc olarak cok yakindir butceniz sifirini almak icin yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kına gecesi, bir dernekte olacak. yani düz bir dükkan. apartman altı. ne kadar büyük bilmiyorum ama 150 metrekare'yi geçmez gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Önerileri
    7 yıl önce açıldı
    Ses sistemi hakkında tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.