|
Ses sistemi hakkında sorular
-
-
selamın aleyküm reis buralar da mısın
-
Selamun aleyküm hocam, elimde eski tip ram tetiksiz 5 farad kapasitör var. Sorum şu, ben aküden kapasitöre + kablo çekip bağladım, kapasitörden de amfilere + ve - leri dağıttım. Çalışma ve bağlantı konusunda sorunum yok fakat kapasitörde ram tetik özelliği olmadığı için teyp kapansa bile kapasitör elektrik çekmeye devam ediyor. Yeni nesil kapasitörlerde ram tetikleme var. Teyp açılınca kapasitör ile beraber amfiler devreye giriyor. Teyp kapandıktan sonra da devre dışı kalıyorlar. Bu olayı bendeki kapasitöre nasıl uygulayabilirim bir fikir verebilir misiniz ? Daha önceki aracım Lada Samaraydı onda da bu kapasitörü kullanıyordum, ses sistemini açıp kapatmak için aküden kapasitöre giden kabloya aç kapa anahtar koymuştum, sorunu o şekilde çözmüştüm. Fakat şimdiki arabam Peugeot olduğu için bunu yapmak istemiyorum çünkü arabada multimedya var anahtar ile aç kapa anahtar yapmak istemiyorum.
-
Bence yeni nesil kapasitör alabilirsin hem malzemeyi yenilemiş olursun hemde sorunun çözülür onun haricinde bişey yapamazsın sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X