biz gariban adamız ne yapalım...bi tane sony str-de790 frontlara sony fcr-150 center la surroun da koydukmu al sana ses
yetmezmi be baba allah aşkına söyleyin
Kimisine yeter, kimisine fazle bile.
allah razı olsun baba...işte buuu
kill for you farkı
quote:
Orjinalden alıntı: technician77
biz gariban adamız ne yapalım...bi tane sony str-de790 frontlara sony fcr-150 center la surroun da koydukmu al sana ses
yetmezmi be baba allah aşkına söyleyin
Yanlış anladın dostum oyle demek ıstemedım yanı adam akıllı saglam gercek ses veren kolonlar en azından zevkımıze hıtap edenler oyle baslıyor manasında dedım Kusura bakma
önemli değil dostum...kötü düşünmediğine eminim.tabiki sende haklısın keşke imkanımız olsa da en iyisini alabilsek ama yok ...herşeyin hayırlısı olsun...
Abi ne yaptınız, 20000$ dolar çok fazla. Ben şimdi bir ürün buldum altec lansing diye bir marka. 650 avroya 2+1 90 watt, nasıl olur acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: muammergalos Abi ne yaptınız, 20000$ dolar çok fazla. Ben şimdi bir ürün buldum altec lansing diye bir marka. 650 avroya 2+1 90 watt, nasıl olur acaba?
Bu kadar belirsiz bir soruya 10 ermiş bir araya gelse cevap veremez herhalde
Ses sistemi derken, Plasma Tv için mi , sinema sistemi mi, müzik sistemi mi, bütçeniz ne kadar ? Bunların hiçbiri belli değilken öneri yapmak zor.
Yukarıdaki 20.000 Usd konusuyla ilgili olarak da, bence çok doğru bir yaklaşım. "20.000 Usd'ye ses sistemi alırsam, arkadaşlarım benimle alay eder, bu kadar mı düştün diye" diyecek insan var, "Ben o parayla 7 sülalemi kurtarırım" diyecek insan var. Acı ama hayataın gerçeği bu...
Çok işlevli bir ses sitemi istiyorum. Ev sineması için yeterli salonum ve duvarlarda yalıtım yok, sanırımı bir tane buldum. Bu altec lansingin 5021 modeli, yukarıda yazdığım gibi 90watt çıkışı var, 2 + 1. Bütçem ne yazık ki 1000 dolarla sınırlı, tabi gönül isterki çok param olsun gidiyim 20000 dolarlık ses sistemini alıyım.
650 euro verip 90 wattlık 2.1 almak kulağıma hoş gelmedi,o paraya surround hoparlör+amfi alınabilir.