Mevcut sistemim: Cadence FX-604 Amfi arkada 4 adet Pioneer TS A6966S oval hoparlör Sony CDX-G1150U teyp ve henüz almış olup bağlatmadığım Sony XS-XB1621C mid takımı ( 2 hoparlör + 2 tweeter + 2 crossover ) Subwoofer kullanmayı düşünmüyorum, bagajımda yerim yok, ihtiyacım da olduğunu düşünmüyorum bass hali hazırda tatmin edici seviyede zaten.
Bunlar ile birlikte ne yapabilirim? ayarlarla ilgili pek bir fikrim yok bugün biraz kurcaladım ama cızırtılı ses alıyorum, şuan 4 oval pioneer hoparlör, amfi ve teyp bağlı yalnızca. Mid takımlarını bağlatmadan önce olanlara yabancı kalmamak ve yanlış bağlanmasını engellemek için bilgi sahibi olmak istiyorum. Amfim babamdan yadigar, ne seviyede bir amfi olduğunu bilmiyorum.Bu sistemle ilgili herhangi bir problem var mıdır? Değiştirilmesi gereken şeyler mevcut mudur? Aklımda hali hazırda oval pioneerleri ve amfiyi satıp komple sony set dizmek var. Ancak bunun için bir kaç aya ihtiyacım var. Bu sistem nasıl ve nereye bağlanmalıdır? Pandizot yaptırıp Sağ ve sol ön kapılara hoparlörler ile tweeterları koymayı düşünüyorum. Ancak bu crossoverlar ile ilgili hiçbir fikrim yok. Amfi ayarları ile ilgili de hiçbir fikrim yok. bağlantı nasıl ve ne şekilde yapılmalıdır, hangi cihaz hangisine bağlanmalıdır ayarları nereden ve nasıl yapılmalıdır. gain flat high pass low pass frequency bunlar nelere kumanda eder, amfim 4 kanallıymış bu kanallar nedir kanallara ne bağlanır ben bu sistemle kaç tanesini kullanmış olacağım vb kafamda bir sürü soru var. Yardımlarınızı bekliyorum.