Şimdi Ara

Ses sistemi iyileştirmesi, TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mesajı bir başlık altında yazmıstım ama farklı bır baslıkta olması dah uygun olacak galıba:

Arkadaslar, aracımdaki ses sistemini iyileştirmek istiyorum, ve bu konuda bilgili arkadasların tavsiyesini almak istiyorum:
    Aracım 2004 honda civic (sedan)
    Ana unıte: sony gt200 (yada gt200s de olabılır)
    ön komponent: O2 (oxigen, sanırım 14cm) (bu galiba tırt bir marka:))
    Bas: 30cm Rockford Fosgate P1
    Amfi: Edison (kaclık bilmiyorum 300W veya 500w olabilir)

Ana unıte tek amfi cıkısına sahıp oldugundan Bas ve on komponentler amfiden, arkada bulunan arabanın orjınal kolonları dırekt olarak teyp cıkısından calıyor. dolayısıyla sıstem stereo calmasına ragmen sesi ön ve arka olarak ayırmak mumkun olmuyor...

Şimdi hepsini değiştir diyebilirsiniz tabi:) Ama benim esas sormak istediğim su, formlardan okudugum ve anladıgım kadarıyla benim sistemin en ise yaramaz bıleseni amfi. arabamda bulunan bu sisteme en uygun amfi oneriniz marka ve model olarak nedir, bu bir? Cift amfi cıkısına sahip bir ana unitede marka ve model oneriniz nedir, bu iki?
    Onerilerinizde model belirtmeniz cok onemli cunku bu parcaları yurt dısından gelecek bir arkadasıma aldırtma ihtimalim var.(sanırım yurtdısından gelenlerde bır uyum sorunu olmaz)

• eyer bütce belirtirsen daha iyi olur yoksa ucuk fiyatlı ürünlerle karsılasabilirsin
  • hocam 1 kagat dıyebılırız ama sunu belırteyım kı, turkiyede 1 kagata alacagın malzemelerle e-bay den (ki ozellikle oto teypi e-bayden aldırtcam eger alırsam) alacagın malzeme baska olur galıba. neyse cok karıstırmiim 1 milyar diyebiliriz
  • anaünite olarak pıoneer,clarion,jvc,alpin bu markalardan olabilir.mesela jvchttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26097&productid=otmurkdlhx551
    pıoneer 6950mp ve üst modelleri olabilir.
    amfiye gelirsek sisteme ekleme yapma ihtimalin varmı birde comp lar kaç rms bilgi bulamadım da :)
  • valla compların rmsleri hakkında bılgım yok zaten rms nedir onu da bilmiyorum:(
    gosterdigin ana unite guzel ama cok mu pahalı (belki de değildir, fiyatları bılmıyorum da), yani amfi de değiscek malum.
    bende ki sony de ozellıkle şöyle bir sıkıntı var, radyo cızırtılı cekıyor bazı yerlerde, ozellıkle sehırler arasına cıkarsan radyo hak getire. arabanın orjınal kaset caları canavar gıbıydı:) bu soyledıgın makinelerde boyle bır sıkıntı yoktur dimi?? bı de arkadaslarım ılla da alpın dıyorlar, alpine tavsiye edecegın bir model var mı acaba?
    sisteme ekleme dedıgın galıba ıkın amfi, onu dusunmuyorum. ama şöyle birsey tabı olur: madem yeni amfi alıcam eskisi de dursun mesala sadece compleri beslesin gibi birsey diyosan tabi olur.
  • sisteme ekleme dedigim comp,sub takviyesi idi jvc nin o modeli çok hosuma gidiyor ve saglam bir ürün alpine nin fiyatı jvc den pahalı fakat daha iyi sonuclar elde edebilirsin aynı özellikdeki bir ünite ile tabi fiyatı baya yüksek olr alpine nin sen birkaç model arastır sana elimizden geldigimizce yardımcı olmaya çalısırız.
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpinecda9852rr bu baya güzel alpine fiyatı 635 ama 585 ede bu var ama 635 lik daha iyi ömürlük kullanırsın buda 585 lik olan http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpcda9847r eger bir sistem yapacaksan 755.6 bir jbl anfi ve jbl 16 cm companet 2 takım 1 tane 38 cm jbl woofer (biz bufer deriz :) ) ve bu 635 ytl olan alpine ana ünite ve 1.5 yada 2 faratlık bi kapasitör ve bası yani 38 cmlik wooferı orjinal kabiniyle birlikte almaya özen göster umarım yardımcı olabilmişimdir 1500 ytl ile 1800 ytl arası bi fiyat tutması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben var olan sistemi iyileştireyim dedim, bastan sistem listesi cıkarmıssın:) var olan sistemi kaldırp atmam gerekecek yani:)
    Tabi ki cok saol, zahmet etmissin. ozellikle ana unıte tavsiyelerine bakıp inceliyorum su an. 635 lik ile 585 ytl lik makinelerin farkını pek anlıyamadım. cunku 685 lık in urun acıklaması sadece 3 satır. senın bıldıgın barız bır fark var mı?? cok cok daha iyiyse onu alayım hocam

quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpinecda9852rr bu baya güzel alpine fiyatı 635 ama 585 ede bu var ama 635 lik daha iyi ömürlük kullanırsın buda 585 lik olan http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpcda9847r eger bir sistem yapacaksan 755.6 bir jbl anfi ve jbl 16 cm companet 2 takım 1 tane 38 cm jbl woofer (biz bufer deriz :) ) ve bu 635 ytl olan alpine ana ünite ve 1.5 yada 2 faratlık bi kapasitör ve bası yani 38 cmlik wooferı orjinal kabiniyle birlikte almaya özen göster umarım yardımcı olabilmişimdir 1500 ytl ile 1800 ytl arası bi fiyat tutması

• benim önerdigim jvc o alpine den daha iyi olması lazım. amfi olarak ise o dedigin model 60*4+107*2 rms veriyor. arkadasın sub u ise 150rms olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam
  • jvc harıka da nerdeyse 800 ytl:)

• jvc güzel
    CDA-9885 IPOD/MP3/CD/AM/FM PLAYER bu da güzel

ikiside birbirinden iyi yalnız jvc pre-out 5v alpine ninki 4v karar sana kalmıs hangisini istersen al ikiside güzel modeller.
    keşke benimde öyle dısardan getirte bilecegim birileri olsaydı
  • biri kafa düşmeli digeri ise düz ama alıcaksan ben olsam kafa düşmeliyi derim alpine al ömürlük kullan 50 ytl den kaçma derim ama istanbula yakınsan 350 ytl ye dogu bankta baya güzel pioneerlar var ve orada alpine ler 100 ytl daha ucuzdur tahminimce
    quote:

Orjinalden alıntı: type_z

hocam ben var olan sistemi iyileştireyim dedim, bastan sistem listesi cıkarmıssın:) var olan sistemi kaldırp atmam gerekecek yani:)
    Tabi ki cok saol, zahmet etmissin. ozellikle ana unıte tavsiyelerine bakıp inceliyorum su an. 635 lik ile 585 ytl lik makinelerin farkını pek anlıyamadım. cunku 685 lık in urun acıklaması sadece 3 satır. senın bıldıgın barız bır fark var mı?? cok cok daha iyiyse onu alayım hocam

quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpinecda9852rr bu baya güzel alpine fiyatı 635 ama 585 ede bu var ama 635 lik daha iyi ömürlük kullanırsın buda 585 lik olan http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26200&productid=otalpcda9847r eger bir sistem yapacaksan 755.6 bir jbl anfi ve jbl 16 cm companet 2 takım 1 tane 38 cm jbl woofer (biz bufer deriz :) ) ve bu 635 ytl olan alpine ana ünite ve 1.5 yada 2 faratlık bi kapasitör ve bası yani 38 cmlik wooferı orjinal kabiniyle birlikte almaya özen göster umarım yardımcı olabilmişimdir 1500 ytl ile 1800 ytl arası bi fiyat tutması

• acaba arkadaşın bana da bi anfi bi woofer bi indash ana ünite 2 takım component 2 koltuk başlığı lcd bi tepeden asılan lcd ekranlardan getirebilirmi vallaha karşılığında yolculuk masraflarını karşılıyabilirimaslında ben şaka dedim nasıl olsa getirmez diye ama böylee bi ihtimal varsa tam süper olur bende alacam ebayadan ama gümrük olayı kötü

edit:yanlış anlaşılma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 14 Haziran 2007; 0:30:33 >
  • malesef hocam, keske oyle bır ıhtımal olsa da hayra gecıp dua alsak:)
    quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

acaba arkadaşın bana da bi anfi bi woofer bi indash ana ünite 2 takım component 2 koltuk başlığı lcd bi tepeden asılan lcd ekranlardan getirebilirmi vallaha karşılığında yolculuk masraflarını karşılıyabilirimaslında ben şaka dedim nasıl olsa getirmez diye ama böylee bi ihtimal varsa tam süper olur bende alacam ebayadan ama gümrük olayı kötü

edit:yanlış anlaşılma olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.