Şimdi Ara

SES SİSTEMİ KABLOSU YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     SES SİSTEMİ KABLOSU YOK
    merhaba öncelikle hayırlı bayramlar arkadaşlar babamın dükkanda duran 2 tane hoparlörü eve getirdim fakat kablo yok fotografda oldugu gibi kırmızı ve siyah yerleri var ama bunları nasıl bilgisayara bağlayabilirim ilk kez konu açıyorum hatam varsa affola yardımcı olursanız iyi olur

• sorgello S kullanıcısına yanıt
    Evet, onlar sadece hoparlör.. Onların çalışması için elinizde sadece 2 adet varsa,,, stereo amplifikatör (anfi) sesyükselteç gerekmektedir...
    8 ohm empedans (ohm),, en az 5w stereo anfi kolonları çalıştırır..
    Bunlar bass hoparlör olmadığı için, üzerinde yazdığı gibi 250Hz den daha düşük frekanslar da zarar görebilir..
    İkinci el 2+1 5+1 sessistemi gövdesi daha uygun olur bunlar için,,, sadece kolonlar tıngırdasın yeter derseniz, 10w cıvarlarında anfi bunları çalıştırır..
    Ucuzundan aux girişli oto teybi,, müzik seti gövdesi, stereo anfi, el yapımı stereo anfi,,, gereklidir..
  • yani 2+1 sistemin gövdesinden bulursam bunlara bağlayabilirim onu da bilgisayara doğrumu anladım ? eğer böyleyse o gövde için kablolar gerekli bunlara bağlamak için dimi ?
    Evet, doğru.. Öyle özel kablo falan değil,, + -- bağlantısını sağlayacak standart kablo.. ucunada bağlanılacak sisteme bağlanması için gereken jak uç .. Ucunda o jaktan olan, hazır kabloda kesip kullanabilirsiniz..
    http://www.kartalotomasyon.com.tr/myassets/products/006/pr_01_3006.jpg?rev=1453846102
  • bu attıgınız kablo resmi ile nasıl yapacagımı çözemedim ama o siyah ve kırmızı deliklerden 2 hoparlörde de var ve jak girişi değiller 4 giriş olacak ucunda da jak girişi olacak anfiye bağlamak için buraya kadar tamam ama o hoparlörler deki delikleri nasıl dolduracagım
    Jakin her bir ucunun kablosunda 2 hat vardır, + ve - .
    Resimdeki kabloyu soydugunuzda, eksi telleri ve eksi tellerin içinde farklı bir kablonun içinde + telleri vardır.
    Hoparlörlerin kırmızı ve siyah kıskaçları yaylıdır.. elinizle bastırınca metalden ayrılır, kablonun bir ucunu araya girdirip kıskacı bırakınca, kabloyu orda tutar.
    Sessisteminin çıkışları genelde yuvarlak olduğu için o kabloyu örnek gösterdim.
    Aldığınız gövdeye göre bakarız hine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekala çok teşekkür ederim ve bir bilgisayarcıya gidip anlatsam o halledebilirmi kabloları falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi kablosu uzatma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.