Bu iş için fazla param yok ama güzel bir ses sistemi istiyorum......ses sisteminin benim için en önemli olan yanı bass ı güzel olması....gerçi herkes bunu ister ama neyse.....
kısacası hangi markayı alayım ucuz ama güzel olsun......bi de anfi markası sölerseniz sevinirim.....sizce ne kadar tutar....fazla büyük bir sistem olmasın mümkünse...yardımınızı bekliorum...
arkadaşım öncelikle ne kadar harcayacağını bildirseydin daha iyi olurdu ama şunu söleyebilirim tüm sistemi aynı markadan yapmak zorunda değilsin farklı ürünlerdende yüksek performans alabilirsin... önerebileceğim uygun fiyat ve işini görecek anfi JAMESON USA 840 1x1800 PROFESYONEL BASS ANFİ 251332 bu ürünü internette bulabilirsin.teypmp3 olarak yine aynı markanın JAMESON JS 2400 CD MP3 PLAYER MOTORLU KAFA bu teyp.ama haparlörde fazla ucuza kacma bence bu ürün süper bas icinhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26198&productid=otdigitsw256c bende ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum fiyat bilmediğimden dolayı bu ürünleri öneririm sana
arkadaşım helix markası ile iki ampli iki component bir bas en alt serisi maksimum 800 milyon olur. O yuzden noname lere o kadar para vermene gerek ypk