Şimdi Ara

Ses sistemi+Ses kartı tavsiyesi (bütçe 1000tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Böyle birşey düne kadar düşünmüyordum. Taki arkadaşımın evindeki bir kaç yüz tlye hallettiği sistemi görene kadar. Hep kafam karışıyordu, ucuz etin tiridi yenmez diye. Arkadaşım Logitech z-5500 + Creative x-fi titanium ile yaptığı kombine ile bir kaç film izledik yüksek kaliteli (hepsi Bluray). Ses beni mest etti. Odası yaklaşık 15m² filandır. Evet ne dersiniz arkadaşlar mantıklı bir seçim olurmu gerçekten? Bende çok seviyorum yüksek kaliteli film izlemeyi. Şahsen onboard ses kartı ürezinden Sennheiser pc 350 kullanmaktayım. Fakat bir süre geçince kulaklarım acıyor batmadan dolayı. Gerçi ultra ultra pahalı bir kulaklık olamsada tavsiyeler üzerine almıştım ve gayet memnunum fakat; rahatsız olmam ve arkadaşımın sisteminde beni içine alan o ambiansdan dolayı böyle birşey düşünüyorum. Logitech z-5500 ile alakalı milyonlarca soru cevap olan topiclerde aradığımı bulamadım. Soru soran arkadaşlara çok subjektif fikirler sunanlar olmuş. İnanın çok mesaj okudum. Biraz yardımcı olabilirmisiniz bana?

Kullanacağım ortam:
    Kendi odam (15m² civarı),
    Masa üstü pcme bağlıyacağım (Makinede sıkıntı yok gayet güzel :))
    Makinemde filmleri 32" led tv de izliyorum full hd 100hz (aldığımda en iyisiydi sanırım 200 hzler filanda cıktı)

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCuiN -- 27 Şubat 2011; 5:53:24 >

• Kaliteli film için Z-5500 çok iyi bir tercih özellikle optik bağlantı ile kullanıldığında bu yüzden tavsiye ederim pişman etmez sizi hem beğenmişsizniz zaten
  • Film için bütçe yeterli olduğu takdirde Z-5500 derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SES KARTI TAVSİYESİ..?
    11 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.