Şimdi Ara

ses sistemi tavsiye!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb, evimde samsung 40c650 lcd tv var(+ps3 ve asus n50vn laptop). onun için bir ses sistemi bakıyorum, kaç gündür forumu okuyorum sony ve philips hakkında birçok olumlu yorum var...lütfen bilgisi olanlar model tavsiye edebilirmi?5.1 düşünüyorum, 4 kolon büyük veya 2 büyük 2 küçük farketmez...
    bütçem: 500-1000tl arası..

• hiç tavside bulunan yok yaa bu nasıl iş, bide forumda bilgisine güvene birsürü adam var
  • Birader keşke yardımcı olabilsem ama bende senn gibi bi konuda cevap bekliyorum.Fakat konuyu okuyan üye sayısı senı yanıltmasın belki emin olmadan yorum yapmak istemiyolardır tıpkı benm gibi Emin ol aradıgın destegi burda bulamazsan hiç biyerde bulamazsın.Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_berkan -- 25 Ağustos 2010; 16:54:39 >
  • selamlar,

ilgili konuda prof. veya tecrube sahibi degilim
    ve ilk sistemimi almak adina ben de bu konuda arastirmalar yapmaktayim
    firmanin (istanbul bilisim) guvenilirligini bilmemekle beraber
    fiyat ve opsiyonlar olarak alinabilecek en iyi sistem
    LG HB_905SA gibi geldi bana

aslina bakarsaniz ha yurtdisindan getirtmissiniz
    ha burada bu firmadan almissiniz
    sonucta en azindan karsinizda muhattap olacak bir firma olacak diye dusundum

gozume kestirdigim bir diger sistem de sony'nin DAV-DZ680

asagida linkleri veriyorum
    tabi diger arkadaslarin tavsiyelerini de dinlemek gerekir

http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/home-cinema/LG-HB905SA.jsp

http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz680

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-hb-905sa-ev-sinema-sistemleri-fiyati-en-ucuz-uygun-home-theatre-indirimli-ses-sistemleri-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,18139.html

saygilar...

• Ürünler ile ilgili birebir görüş,kendilerini dinlemediğim için herhangi birşey söyleyemeyeceğim.Ancak hazır sistemlerde hele birde ilk kez tecrübe edecekeniz 300-500 lük sistem ile 500-1000 arasındaki sistemler arasında ses bakımından filmlerdi efektler bakımından gece gündüz kadar fark yok.Fark ne olacaktır?,playerın destekledikleri,giriş çıkışlar gibi ilave marketing özellikler olacaktır.
    İB hakkında iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Forumda yeterince ağzı yananlar mevcut.Ben kendileri hakkında şahsi yorum yapamam.Ama ağzı yanan sayısını ve aradığınız ürünlerin stoklarında bulunmaması ve bir ürünün iade edilip sonra farklı bir kullanıcıya satılması ve yine bu iki kişinin forumda tanışık çıkması sanırım fikir verecektir sizlere.

Player dahil sistemlere bakabileceğiniz gibi Z5500 de listenize alabilirsiniz.

Bu bütçe ben ilk Z5500 e yönelebilir yanına WD HD TV live ekler uygun birde player alırım olur biter.Bu benim düşüncem.Ama dediğim gibi bu bütçe ile alınabilecekler arasında aman aman farklar olmaycağını bilin ve ilk sisteminiz olacağından ilk başta beklentileri karşılayacak.
    He uzun vadeli diye düşünürseniz o halde toplama sisteme yönelebilirsiniz.Ama bu ne denli gerekli tartışılır.

• hiç kafanızı karıştırmayın, eğer paranız varsa Philips HTS7540 alın. Malzeme kalitesi ve ses çıkışları ile Sony ve LG'nin çok önünde. Dolby TrueHD desteği mevcut.
    Mkv oynatabiliyor (4 gb'a kadar). Blue-Ray disc özelliği var. Dördü de kolon hoparlör. Pişman olmazsınız ama bütçeyi biraz zorlamak gerekiyor malesef.

quote:

Orijinalden alıntı: withedge

Arkadaşlar mrb, evimde samsung 40c650 lcd tv var(+ps3 ve asus n50vn laptop). onun için bir ses sistemi bakıyorum, kaç gündür forumu okuyorum sony ve philips hakkında birçok olumlu yorum var...lütfen bilgisi olanlar model tavsiye edebilirmi?5.1 düşünüyorum, 4 kolon büyük veya 2 büyük 2 küçük farketmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

hiç kafanızı karıştırmayın, eğer paranız varsa Philips HTS7540 alın. Malzeme kalitesi ve ses çıkışları ile Sony ve LG'nin çok önünde. Dolby TrueHD desteği mevcut.
    Mkv oynatabiliyor (4 gb'a kadar). Blue-Ray disc özelliği var. Dördü de kolon hoparlör. Pişman olmazsınız ama bütçeyi biraz zorlamak gerekiyor malesef.

quote:

Arkadaşlar mrb, evimde samsung 40c650 lcd tv var(+ps3 ve asus n50vn laptop). onun için bir ses sistemi bakıyorum, kaç gündür forumu okuyorum sony ve philips hakkında birçok olumlu yorum var...lütfen bilgisi olanlar model tavsiye edebilirmi?5.1 düşünüyorum, 4 kolon büyük veya 2 büyük 2 küçük farketmez...

Okadar para vereceğim,üstüne diğer seçeneklerden aldığım sesin üstünde bir ses alamayacağım(aldığını varsaysan bunun değeri 500 tl etmez)birde 4gb kadar mkv oynatabilicem
    O fiyata avr + 5 speaker alır üstüne wd hd tv alır bakarım keyifime.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolby TrueHD çözebilen bi avr zannedersem 1000 ytl'den aşağı olmaz. Böyle bir avr'ye de herhalde 500-1000 arası bi hop takımı lazım. Ayrıca 250 tl'ye de WD HD player aldınız, sonra yaklaşık 500 tl'ye de güzel bir Bluray okuyucu aldınız, şimdi nasıl oluyor da aynı kapıya çıkıyor ben anlamadım valla.

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

hiç kafanızı karıştırmayın, eğer paranız varsa Philips HTS7540 alın. Malzeme kalitesi ve ses çıkışları ile Sony ve LG'nin çok önünde. Dolby TrueHD desteği mevcut.

quote:

Okadar para vereceğim,üstüne diğer seçeneklerden aldığım sesin üstünde bir ses alamayacağım(aldığını varsaysan bunun değeri 500 tl etmez)birde 4gb kadar mkv oynatabilicem
    O fiyata avr + 5 speaker alır üstüne wd hd tv alır bakarım keyifime.

• 1000 tl den ucuza hem giriş seviyesi sıfır,hem 2.el HD sesleri çözebilen avr lar bulmak mümkün.Kaldıki online 1 nickli arkadaş 500 tl gibi rakama 365 bulmuş sıfır.1150 ye jbl speaker takımı ile birlikte.HD sesleri çözmesi çok elzem bir durum değil.Player bu işi çözecek zaten.300 tl ye bir bd player ve wd hd tv oldu sana sistem.
    He ses kalitesi bakımından durum hazır sistemlere göre iyide olabilir aynıda olabilir.Kullanıcıya göre kötüde olabilir ok.Ama genişletilebilirlik anlamında ve kullanılırlık anlamında hazır sistemden daha avantajlı olacağı kesin.Tüm parçalar bağımsız olarak kullanılabilir birkere.
  • withedge arkadaş aynı dertten bende muzdaribim Bende uzun süredir bir ses sistemi bakıyorum. Forumda LG 904TA ü çok öneren var ama bide Philipsin HTS3568 diye bi modeli var. Ben bu iki model arasında gidip geliyorum daha karar veremedim.Bu modellerin dört kolonuda kule tipi. Fiyat olarakta LG904 TA vatanda 702TL, Philips HTS3568 dartyde 699TL. Bulabildiğim en uygun fiyatlar bunlar. Eğer farklı bişeyler önerebilen arkadaşlarda varsa paylaşsınlar bizle

Düzeltme : Vatan kampanya yapmış. World carda 6 taksit %20 indirim.LG 904TA 638 TLye düşmüş.Sabah ilk işim gidip bi tane almak olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 28 Ağustos 2010; 2:42:05 >

• sağolun yorum yapan arkadaşlar, philips bu konuda en iyisi diyorlar fakat mkv desteği 4gb'a kadar, film 4 gb'tın üstünde olursa bi işe yaramaz, en iyisi wd gibi media player almak.... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...........
  • Bende 3 gün önce SAMSUNG 40C650 modelini aldım. Bu cihaza uygun ses sistemini LCD yi almadan önce araştırmaya başlamıştım. Hi-Fi sistemler dahil araştırdım. Benimde bütçem 1000 tl ye kadardı. En son bu işin sonu olmadığnı anladım. Şansıma media marktda hi-fi bölümü yetkilisiyle görüşmem sonucunda LG 904TA aldım. Yetkili arkadaş bir hi-fi delisiydi ve bugune kadar harcadığı paranın 30 bin tl yi gectigini eğer işe avr ile başlarsam zamanla yetmeyeceğini ve benimde aynı şeylerin başıma gelceğini söyledi. Ayrıca LG nin kullandığı kristallerin oldukça kaliteli olduğunu ve tatmin edeceğini belirtti. Aynı aksam eve gidip sistemi kurdum bir dvd koydum ve gece saat 23:00 civarı kısık sesde kimseyi rahatsız etmeden bir apartman dairesinde 5+1 sinema zevkine vardım. Ürünü satan arkadasa da içimden bana dünyanın parasını harcatmadığı için teşekkür ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.