Şimdi Ara

ses sistemi ustalarından yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu anfi için yardım istiyorum sizce iyimi pionner 1000w bass bağlamayı düşünüyorum ve 4 tane ses için sizin önere bileceğiniz kompenat bide bu anfi ye bunlar gidermi yani yeterli gelirmi almayı düşünüyorum fiyatı 110 ytl sizce uygun mu???
    yardım edin arkadaşlar....bide olur derseniz 500-600ytl civarlarında teyp düşünüyorum... ne taz bi teyp önerirsiniz..

[

boschman 1600wlık bi anfi şite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Despor19 -- 27 Kasım 2006; 19:00:11 >

• KARDES bu anfı dedıgın anfı ne onuda yazsan teyp e gelıce 500-600 e sony nın dvd lı teyplerı var ondan al derım ılerde ekran mekreanda baglarsın hos olur sonucda aynı parayı vercen bıde dvd okusun yanlıosmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 27 Kasım 2006; 18:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black/white

KARDES bu anfı dedıgın anfı ne onuda yazsan teyp e gelıce 500-600 e sony nın dvd lı teyplerı var ondan al derım ılerde ekran mekreanda baglarsın hos olur sonucda aynı parayı vercen bıde dvd okusun yanlıosmıyım
    arkadaşlar anfinin resimini verdim anfi buuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Despor19

arkadaşlar anfinin resimini verdim anfi buuu

Alıntıları Göster
    amfinin modelini yazmamışsın ama hatırladım o amfiyi daha önce bağlamıştım bir araca 4*50 veya 4*60,köprüde 120 watt gücü vardı yanlış hatırlamıyorsam,bu amfiye çok güçlü bir subwoofer bağlayamazsın,sadece component bağlamayı düşünürsen alabilirsin fiyat ucuzmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blues Guitarist

amfinin modelini yazmamışsın ama hatırladım o amfiyi daha önce bağlamıştım bir araca 4*50 veya 4*60,köprüde 120 watt gücü vardı yanlış hatırlamıyorsam,bu amfiye çok güçlü bir subwoofer bağlayamazsın,sadece component bağlamayı düşünürsen alabilirsin fiyat ucuzmuş..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

Watts MAX. Music Power 1000 Watts
    Watts Nominal Power Handling 400 Watts
    Frequency Response 18 ~ 500Hz
    Sensitivity 89dB
    Ohm Rating SVC:4, DVC: 2 or 8
    Recommended Enclosure 0.85 ~ 1.75 Cubic Feet
    Dimensions 13" x 7"
    Mounting Depth 6-1/4"
    Accessory Grill UD-G306 Available

benim almak istediğim anfi bu bass için yeterli değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Despor19 -- 27 Kasım 2006; 23:21:41 >

• quote:

quote:

Watts MAX. Music Power 1000 Watts
    Watts Nominal Power Handling 400 Watts
    Frequency Response 18 ~ 500Hz
    Sensitivity 89dB
    Ohm Rating SVC:4, DVC: 2 or 8
    Recommended Enclosure 0.85 ~ 1.75 Cubic Feet
    Dimensions 13" x 7"
    Mounting Depth 6-1/4"
    Accessory Grill UD-G306 Available

benim almak istediğim anfi bu bass için yeterli değilmi

Alıntıları Göster
    o amfi doyuramaz 306 yı,daha güçsüz subwoofer bak.kicker es serisi işini görür...

• quote:

o amfi doyuramaz 306 yı,daha güçsüz subwoofer bak.kicker es serisi işini görür...

Alıntıları Göster
    anfinin fiyatı bayagı ucuzmus burda adam 250 ytl diyordu o anfiye

fiyat iyi ama fıs bir anfi 306 beslemek için sen buna jbl 301,1 kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

anfinin fiyatı bayagı ucuzmus burda adam 250 ytl diyordu o anfiye

fiyat iyi ama fıs bir anfi 306 beslemek için sen buna jbl 301,1 kullan

Alıntıları Göster
    PIONEER DEH-P5850MP MP3/WMA PLAYER

boschmann-JA-948ATX 1600W marka anfi(yukarda resmi olan anfi)
    pionner bass 1000W(yukarda vermiş olduğum resimdeki bass)
    ve 4tane boschmann 500wlık oval hoparlör

arkadaşlar yukarda vermiş olduğum sistem bi doblo arabada takılı şu anda ve arkadaş satıyo bende almayı düşünüyodum bana dediki her parçasını tek tek alabilirsin şimidi sizden son bi şey rica ediyorum hangi parçaları almamı önerirsiniz

pionner teyp için 300ytl istiyo
    boschmann anfi için 110 ytl istiyoo
    pionner bass içinde 160 ytl istiyoo
    4 tane oval hoparlör içinde 100 ytl istiyoo
    hepsini alırsam anfi kablo takımını bedavaya veriyoo

arkadaşlar sizler hangilerini önerirseniz ben onları alcam sizlerin üstün tecrübesine güveniyorum..
    ve son olarakta almamamı istemediğiz parçaların yerine hangilerini alayım...

ben yukardaki sistemin sesini duydum bass ve ses fena sayılmaz... ama yinede siz ustalar daha iyisini biirsiniz..
    .........SAYGILAR......

• quote:

PIONEER DEH-P5850MP MP3/WMA PLAYER

boschmann-JA-948ATX 1600W marka anfi(yukarda resmi olan anfi)
    pionner bass 1000W(yukarda vermiş olduğum resimdeki bass)
    ve 4tane boschmann 500wlık oval hoparlör

arkadaşlar yukarda vermiş olduğum sistem bi doblo arabada takılı şu anda ve arkadaş satıyo bende almayı düşünüyodum bana dediki her parçasını tek tek alabilirsin şimidi sizden son bi şey rica ediyorum hangi parçaları almamı önerirsiniz

pionner teyp için 300ytl istiyo
    boschmann anfi için 110 ytl istiyoo
    pionner bass içinde 160 ytl istiyoo
    4 tane oval hoparlör içinde 100 ytl istiyoo
    hepsini alırsam anfi kablo takımını bedavaya veriyoo

arkadaşlar sizler hangilerini önerirseniz ben onları alcam sizlerin üstün tecrübesine güveniyorum..
    ve son olarakta almamamı istemediğiz parçaların yerine hangilerini alayım...

ben yukardaki sistemin sesini duydum bass ve ses fena sayılmaz... ama yinede siz ustalar daha iyisini biirsiniz..
    .........SAYGILAR......

Alıntıları Göster
    hepsini al,amfiyi sat..başka bir yerden daha güçlü amfi alkablolar da beleşe gelir

• quote:

hepsini al,amfiyi sat..başka bir yerden daha güçlü amfi alkablolar da beleşe gelir

Alıntıları Göster
    quote:

kerdeşim verdiğin bilgiler için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....sağolasın
    senin dediğini yapcam
    nerden baksan bi koblo takımı35-40 ytl

son olarakta bana hangi anfiyi önerirsin ve verbileceğin bi link varsa anfiyi şimdi hemen bakayım
    saygılar...

• quote:

quote:

kerdeşim verdiğin bilgiler için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....sağolasın
    senin dediğini yapcam
    nerden baksan bi koblo takımı35-40 ytl

son olarakta bana hangi anfiyi önerirsin ve verbileceğin bi link varsa anfiyi şimdi hemen bakayım
    saygılar...

Alıntıları Göster
    bişey değil kardeş,amfi önerebilmem için önce amfiye ne kadar para ayırabileceğini daha sonra basın modelini yazmalısın 306c mi? 306 dvc mi?

• quote:

bişey değil kardeş,amfi önerebilmem için önce amfiye ne kadar para ayırabileceğini daha sonra basın modelini yazmalısın 306c mi? 306 dvc mi?

Alıntıları Göster
    TS-W306C olması lazım tam olarak emin değilim ama %80 bu

anfiye ayırabileceğim şimdilik 250ytl çıvarlarında ama sendersen biraz bekle
    2-3 hafta sonra 320-350 ayırabilirim....
  • quote:

TS-W306C olması lazım tam olarak emin değilim ama %80 bu

anfiye ayırabileceğim şimdilik 250ytl çıvarlarında ama sendersen biraz bekle
    2-3 hafta sonra 320-350 ayırabilirim....

Alıntıları Göster
    o zaman en iyisi jbl 75,4 al,o amfi de tam doyuramaz 306 yı ama yine de güzel çaldırır..yazdığın fiyat aralığında daha güçlüsünü alman mümkün değil zaten 2.el olmadıkça...
  • quote:

o zaman en iyisi jbl 75,4 al,o amfi de tam doyuramaz 306 yı ama yine de güzel çaldırır..yazdığın fiyat aralığında daha güçlüsünü alman mümkün değil zaten 2.el olmadıkça...

Alıntıları Göster
    verdiğin bilgiler için tekrar sana teşekkür edirim sağolsın zaten pederi zor ikna ettim sistemi döşetmek için bass fazla doymasın jbl yeterdir...
  • quote:

verdiğin bilgiler için tekrar sana teşekkür edirim sağolsın zaten pederi zor ikna ettim sistemi döşetmek için bass fazla doymasın jbl yeterdir...

Alıntıları Göster
    75,1 tam olarak hakkını veremesede 306 için yeterlidir bide bu arkadas yeni başlıyor bu işe ki onu haydi tatmin eder sonra diğer kanallarada kolon ve ya componenet girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

75,1 tam olarak hakkını veremesede 306 için yeterlidir bide bu arkadas yeni başlıyor bu işe ki onu haydi tatmin eder sonra diğer kanallarada kolon ve ya componenet girersin

Alıntıları Göster
    evet başlangıç için fazlasıyla tatmin eder
  • quote:

evet başlangıç için fazlasıyla tatmin eder

Alıntıları Göster
    şu anda bu sistem bi doblo marka arabada takılı boschmann anfile bile nerdeyse beni tatmin etti ama jbl alcam kesin kafaya koydum acaba onda ses nasıl çıkar....
  • quote:

şu anda bu sistem bi doblo marka arabada takılı boschmann anfile bile nerdeyse beni tatmin etti ama jbl alcam kesin kafaya koydum acaba onda ses nasıl çıkar....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Despor19

eğer o boschmann amfi bile seni tatmin ettiyse dediğim jbl e bağladınmı aracın içinde zor durursuniki amfi arasında çok fark var...

• quote:

quote:

eğer o boschmann amfi bile seni tatmin ettiyse dediğim jbl e bağladınmı aracın içinde zor durursuniki amfi arasında çok fark var...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

spl_34 kardeşim dün akşam arkadaşlarla otururken bi arkadaşın abisi geldi ve bana senin tavsiye ettiğin anfi yi alma dedi şimdilik boschmannla idare et dedi daha sonra yalnış hatırlamıyorsam jbl 601.1 bass anfisi varmış onu alırsın onu sadece bass olarak kullanırsın dedi hem ikinci bi bass bağlayabilirmişim ona boschmann ında oval ve compenatlar için kullanırsın dedi bende sana bi sorayım dedim sence onun dediğini yapayım mı son kararı sen ver nedersin olur mu o dediği

• quote:

quote:

quote:

spl_34 kardeşim dün akşam arkadaşlarla otururken bi arkadaşın abisi geldi ve bana senin tavsiye ettiğin anfi yi alma dedi şimdilik boschmannla idare et dedi daha sonra yalnış hatırlamıyorsam jbl 601.1 bass anfisi varmış onu alırsın onu sadece bass olarak kullanırsın dedi hem ikinci bi bass bağlayabilirmişim ona boschmann ında oval ve compenatlar için kullanırsın dedi bende sana bi sorayım dedim sence onun dediğini yapayım mı son kararı sen ver nedersin olur mu o dediği

Alıntıları Göster
    imkanın varsa tabiki 601,1 al 75,4 ten çok daha güçlü bir amfidir,sen 300 ytl civarı ayırabilirim dediğin için 75,4 söyledim ben sana..boschmannide hoparlörler için kullanırsan daha da güzel bir sistem olur..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.