Arkadaşlar Elimde eski bir kenwood mark ışıklı dolby surround özelliğine sahip kendinden streo anfili bir müzik seti bulunmakta. bu müzik setinden Dark media tankımın streo çıkışı sayesinde sinema izlerken en azından streo olarak ses sistemime bağlantı yaparak kullanabiliyorum. ancak surround sistemin nasıl kullanabildiğini çözememekle beraber ps3 ve smart tv min seslerinide bu cihazdan almak istiyorum. eskiden streo lale jak ve 3.5 mm jak ile bu işi yapabiliyordum ancak ses kalitesi çok kötü bundan ötürü optik kablo aldım (ps3 dede dark media player dada televizyonumdada bu çıkış ve girişler mevcut ) ancak ses sisteminde bu giriş mevcut değil çok eski bir cihaz ancak sesi gerçekten çok güzel
internetden araştırdığımda sürekli önüme playvision ın hda-51 modeli önüme çıkıyor ancak bu benim işimi görücek bir cihaz değil çünkü amfisiz 5.1 ses sistemleri için geliştirilmiş. lütfen bir yol gösterin ses sisteminin amfi kısmının resmini koydum sol üsttekilerin hepsi av md video streo girişleri geri kalan hepsi 2 kolon 3 surround hoperlör omni ve subwoofer çıkışları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme