Şimdi Ara

ses sitemi değişiklik için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Civic aracımda 2 kapıda 2 arkada olmak üzere 4 tane Powerbass 2XL-523 hoparlör var. 1 tane Qline 2000w stereo Amfi , 1 tane kicker 300.1 kicker mono anfi, 1 tane de
    kicker 38 cm comp subwoofer sistemim vardı.
    Subwoofer resmen eziyet oldu ve onu sistemden çıkardım.(trim sesi bi yandan düşük seste sadece uğultu vermesi bi yandan, kapladığı yeri söylemiyorum bile).
    Bu ses sistemi işinde bir türlü ayar tutturamamanın ve boşa giden harcamaların moral bozukluğu var üzerimde.O yüzden sizden fikir almak istiyorum;

* sizce kapıdaki (16cm) 2 powerbass hoparlörü çıkartıp, mono anfiyi de kullanmayıp 2 tane midrange hoparlör taksam sadece stereo anfi ile subwoofersız düzgün bir sistem olur mu ?
    * yoksa ufak yumuşak bir subwoofer takıp yoluma devam mı edeyim (sizin öneriniz ne olur )
    * yada bana birşey önerin lütfen artık bunaldım bu ses sitemi işinden..

750-800 civarına kadar ekstra masraf yapabilirim.bana sistem üzerinde yapılabilecekler önerisi, ilave alınabilecek 2. el yada sıfır bir şekilde önerilerinizi iletirseniz inanın çok makbule geçecek.

• boş harcama yapmayıp f/p ürünler ile devam etmek istersen potenzanın ürünlerini öneririm

subwoofersız olmaz eğerki kicker comp fazla geldiyse hemde yer kaplamaması amacıyla 20 25cm sub önerebilirim bütçene göre

hoparlörlerin ses renginden memnunsan kalsınlar değilsende bütçene göre mid takımı veya midrange önerebilirim yine bütçene göre
  • Furkan1461 F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. 750 tl ye kadar 2. el yada sıfır subwoofer öneriniz varsa alabilirim.
    hoparlör konusunda ise , ana üniteyi değiştiremiyorum acaba sesin mid zayıflığı ana üniteden mi kaynaklanıyor sizce ?
    potenza için önerilerinize açığım f/p de şu ara beni kurtarabilir.
  • atari800xl A kullanıcısına yanıt
    ben sana bikaç tane önereyim
    audıosystem r12
    massive tko12
    potenza qbass 12 bunların fiyatları o civarlarda olmalı hatta daha ucuzdur
    eğer ki hiç bass sevmiyorum diyosan da 20 cm koyulabilir en azından yokluğunu hissetmezsin hiç olmadan da olmuyor çünkü
    re audıo rex8 veya alpine g serisi 20cm

anaünite kötüyse verim alamazsın tabiiki. o hoparlörleri dinlemedim bişey söyleyemem
    ekolayzır ayarları varsa anaünitede bi onlarla oynayıver veya amfideki ayarlardan dolayı da beğenmiyor olabilirsin
    tamamdır teşekkür ederim , bir de el altında Alpine Sbg-844br, jbl gto 804, harvard 30 cm bass, ve impact 37 serisi bi subwoofer var alış maliyetine yakıkn fiyatlara alabileceğim . bunlar hakkında bir tavsiyen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atari800xl -- 18 Mayıs 2019; 12:37:31 >
    impact 37de bildigim kadarıyla 38 cm var sadece yani o da fazla yer kaplar

imkanın varsa jbl ile alpine deneyiver hangisi hoşuna giderse onu al
    teşekkür ederim potenzaları da bir araştırayım önce.
    rica ederim potenzanın da giriş seviyesi 20 25 cm basslari var ama dinlemedim
    internette de satışı yok
    bulunduğunuz yerdeki bayisine giderseniz yardimci olurlar
  • Powerbass hoparlörlerde fena değil, kaç rms olduğuna bakmadım, stereo anfiye bağlayıp, anfiyi full moda alınca, hoparlör bassta vermeye başlayacaktır. Bass veriminde hoparlör çapı ve kapı yalıtımı da önemli ,,
    Stereo anfi bass ile kullanılırken, kapı hoparlörleri hpf yani bass sız moda alınır anfide, bu şekilde woofer çalmazken bassız filtreli ses verir.
    Full modda tüm kapılardan bass geleceği için meydana gelecek titreşim trim sesleri kapıların durumuna göre katlanılır veya katlanılmaz olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.