Şimdi Ara

Ses sitemi konusunda Yardımcı olabilirim (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
6
Favori
55.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

Arkadaşlar ses sistemleri konusundaki uzman arkadaşlarımız uzun bir süredir girememiş sanırım bir çoğunuzun sorusu yarım kalmış bende yardımcı oluyım istedim bildiğim kadarıyla.
    Tamir ve kurulumdan çok iyi anlamam pek bilgim yok ama mid takımı-subwoofer-teyp-kolon-kabin ve amfi gibi ses sistemlerinin ana malzemeleri hakkında önerilerde bulunabilirim ve yardımcı olabilirim istediğiniz konuda.

Sorunu veya sorusu olan arkadaş buraya yazarsa daha iyi yardımcı olabilirim.

İyi forumlar dilerim

Öncelikle böyle yardımlarda bulunduğun için teşekkürler... (inş. banada yardım edersin )
    Ford Connect marka aracım var 2012 model , orjinal kolonlar artık tatmin etmiyor beni. Öncelikle ana ünite kalıcak ilk etapta yapmak istedigim 2 takım mid takımı alıp ( önler 13 arkalar 16cm ) orjinal kolonların yerine takmak . malum arac garanti kapsamında elektrik aksamıyla oynayamıyorum . o yuzden suan amfi siz kullanıcam. 4 ay sonrada kısmetse bi amfi alıp tesisatını çektiririm. iki mid takımı için bütçem 500 - 600 lira. Forumdan yaptıgım araştırmalar sonucu hertz esk /Infinity REF6030CS bu iki ürün arasında karar veremedim. dinlicegim tarz slow ve pop yani temiz ses istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

Ne demek rica ederim fırsat oldukça yardım etmeye çalışıyorum.

Anladım öncelikle orjinal teybi bozmamak için takılan bir aparat var onu alıcaksınız internetten veya oto elektrk-aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Eğer orj. teybinizde hoparlör girişi varsa buna hiç gerek kalmaz bi elektrikçiye götürüp baktırabilirsiniz.
    iki mid takımı için 500-600 TL fazla bile hertz kicker SoundMagus bunlar iyidir bi alt seviye olarak pıoneer var evet müzik çeşidine göre değişiyor benim pek test etme fırsatım olmadı o yüzden sizi yanıltmayayım iyi markalar dediğim gibidir onların dışında olanlarda var biraz araştırıp seçebilirsiniz.

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar fiorino aracım var.bangır bangır ses istemiyorum kaliteli müzik olsun yeter sadece mevcut kolonların yerine kolon olsa yeter. Mi bide ne kadar tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Bana subwoofer önerebilir misin 500 600 tl'ye kadar ?

Şimdiden teşekkurler
  • USTAD SORUM SU BNDE 2012 ASTRA J HB ENJOY PLUS VAR VE ENJOYLARDA ARKA KAPI HOPARLORLERI YOK.MUHTEMELE TEYP CIKISIDA 20-25W TIR.

BIRKAC SORUM VAR BIRISI BEN BU ARKA KAPILARA HATTA AYNI MARKA OLMASI ICIN ONLEREDE VE TEYBIN GUCU RAHAT VERCEGI BIR HOPARLOR ARIYORUM YANI RMS DEGERI 25W FELAN SUNU BULDM SIZCE NASIL KOTUYSE IYISI NE OLUR 25W RMS LI

http://www.sanalpazar.com/Teac-Te-cs50-13-Cm-Component-Hoparlor-Mid-Takimi__isp3944176

http://www.sanalpazar.com/Teac-Te-cs50-13-Cm-Component-Hoparlor-Mid-Takimi__isp3944176

BIRDE MESELA BEN SES SISTEMI YAPTIRSAM KI MAHALLE ARALARINDA GEZEN DLEI GIBI BAS VURAN ARACLARDAN ISTEMIYORUM SADECE ARAC ICERISINDE TOK KESKIN GUZEL BIR SES ISTIYORUM SESI ACTIGIMDADA BOZMADAN CVP VEREBILCEKKI ANFILI FELAN BIR SET KURSAM VE WOOFER BAGLAMASAM SADECE COMPONENTLRLE BU IS NASIL OLUR ISTEDIGIM GIBI SES ALIRMIYIM. VE SETTEKI COMPONENT 4 ADET SUNDAN OLSA ANFI NE OLMALI IYI BISEY KALDIRCAK ONERIRMISINIZ

http://www.atakantuning.com/Infinity-Ref-6500CX-16-cm-Mid-Bass-Takimi,PR-328.html
    INFINITY BU IYI SANIRIM KALITELI BUNA UYGUN ANFI FELAN NE OLUR VE WOOFERSIZ NASIL OLUR BAS ALIRMIYIM VE MID TIZ DUZGN SIZCE NASIL OLUR

SON SORUMDA HIC BUNLARLA UGRASAYIP ARACIMA TAMUYUMLU NECWOX MARKASI BIR OEM ALIP TAKIP RMS DEGERI CIKISLARINI ARACIN 45W A YUKSELTMIS OLUYORUM OEM CIKISI BOYLE VE BU 45W RMSLI IYI BIIRER HOPARLOR VEYA KOMPONENT TAKSAM 4 ADET NASIL OLUR SIZCE KALITELI BIR SES ALIRMIYIM VE SIZCE IYI BIR MARKA NE OLUR NE VAR FIYAT ORTA SEVIYELERDE OLUCAK MESELA ALPINA NASIL ORNEK SU URUN
    http://www.yalcinhifi.com/Urun/ALPINE-SXE-2035S-KOAKSIYAL-3-YOLLU-HOPARLOR-SISTEMI-pmu828.html
    VEYA SIZIN ONERINIZ NE OLUR BIDE OEMI YAPTIRSM WOOFER DESTEKLI HANGI URUNU ONERRSINIZ
    TESEKKURLER SIMDIDEN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Arkadaşlar ses sistemleri konusundaki uzman arkadaşlarımız uzun bir süredir girememiş sanırım bir çoğunuzun sorusu yarım kalmış bende yardımcı oluyım istedim bildiğim kadarıyla.
    Tamir ve kurulumdan çok iyi anlamam pek bilgim yok ama mid takımı-subwoofer-teyp-kolon-kabin ve amfi gibi ses sistemlerinin ana malzemeleri hakkında önerilerde bulunabilirim ve yardımcı olabilirim istediğiniz konuda.

Sorunu veya sorusu olan arkadaş buraya yazarsa daha iyi yardımcı olabilirim.

İyi forumlar dilerim

Öncelikle böyle yardımlarda bulunduğun için teşekkürler... (inş. banada yardım edersin )
    Ford Connect marka aracım var 2012 model , orjinal kolonlar artık tatmin etmiyor beni. Öncelikle ana ünite kalıcak ilk etapta yapmak istedigim 2 takım mid takımı alıp ( önler 13 arkalar 16cm ) orjinal kolonların yerine takmak . malum arac garanti kapsamında elektrik aksamıyla oynayamıyorum . o yuzden suan amfi siz kullanıcam. 4 ay sonrada kısmetse bi amfi alıp tesisatını çektiririm. iki mid takımı için bütçem 500 - 600 lira. Forumdan yaptıgım araştırmalar sonucu hertz esk /Infinity REF6030CS bu iki ürün arasında karar veremedim. dinlicegim tarz slow ve pop yani temiz ses istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

Ne demek rica ederim fırsat oldukça yardım etmeye çalışıyorum.

Anladım öncelikle orjinal teybi bozmamak için takılan bir aparat var onu alıcaksınız internetten veya oto elektrk-aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Eğer orj. teybinizde hoparlör girişi varsa buna hiç gerek kalmaz bi elektrikçiye götürüp baktırabilirsiniz.
    iki mid takımı için 500-600 TL fazla bile hertz kicker SoundMagus bunlar iyidir bi alt seviye olarak pıoneer var evet müzik çeşidine göre değişiyor benim pek test etme fırsatım olmadı o yüzden sizi yanıltmayayım iyi markalar dediğim gibidir onların dışında olanlarda var biraz araştırıp seçebilirsiniz.

Hocam focal is 130 aldim tesekkurler hafta sonu baglaticam kismetse dusuncelerimi iletirim. Yardimin icin cok sagol.

• merhabalar arkadaşlar evimde 1 subwoofer 2 adet içlerindede 2 tane mid hoparlör olan kolonlarım var ve kendi 1800 watt lık jameson anfim ile sorunsuz çalışmaktaydı fakat anfim bozuldu garantiye yolladım para iadesi ettiler bende şimdi 200 - 250 tl arası uygun anfiye bakıyorum önerileriniz varsa açığım yardımlarınızı bekliyorum şimdidien teşekkürler
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba size bi sorum olacak cevap veren olursa sevinirim. Benim elimde 1 tane Pioneer 309d4 1400w var ben bi tane daha bi yeni modeli olan 310d4 almayı planlıyorum bu ikisini de besleyecek bi mono anfi lazım ben xetec xi 600.1 düşünüyorum ama bu ikisini besleyip besleyemeyeceği konusunda bi bilgim yok bu anfinin fiyatı da 235 lira falan bu anfi yeterli mi yoksa başka bi anfi mi önerirsiniz max 250 lira olmak kaydıyla. Hayırlı günler.

• siyahla kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar elimde 1400w pioneer subwofer, 2400w hifi amfi, 400w 3 yollu kenwood hop. var birbiriyle uyumlumudur acaba hoparlörlerin gücü yeterlimidir yardımcı olursanız sevinirim
  • Amfi olmadan mid takimi beslenmez verim alinmaz amfi sart teyp de 50*4 yazar maksimum peak anlik verdigi degerdir
    en fazla 22 bilemedin 25w coax hoparlor beslenir 40-50rms civari sorun yaratmaz

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    accent era orj.teybi dönüştürücü ile kullanacağım sistemi. hifi 2400 wat amfi var 1400 w subwoofer var amfi ve subwoofer sorun yartmıyor yalnız hoparlörler uyumlu olur mu anlamadım hoparlör üzerinde 100w rms 3 yollu olduğu yazıyor anlamadım nasıl olacak kaldırır mı acaba? (hoparlör mod: kenwood kfc-s6974 400w)
  • Hocam elinizdeki amfi 60*4 olmasi lazim 2 kanali koprulu sub bagli 2 kanala da hoparloru baglarsaniz amfi kesme yapabilir 40-50rms olsa olurduda 100rms fazla gelebilir

• Merhaba arkadaşlar. Bugün aracımda müzik için sesi açtığımda bir gariplik hissettim. Az geliyordu ve woofer da çalışmıyordu. Amfiye baktığımda ışığının yanmadığını gördüm. Sanırım amfiye elektrik gelmiyordu. Amfiye gelen elektrik kablosunu oynadım, gelip gitme olmadı. Sonra kaputu açtım ve aküden amfiye giden kabloyu kontrol ettim. Ve orada kablonun akü çıkışından biraz sonra bir kutu koymuşlar. Tam anlamam ama sanırım kutunun içinde sigorta var. Ve bu kutu yanmaya yaklaşmış. Plastiği erimiş. Bu parçayı nerden temin edebilirim ve nasıl bişey almam lazım. Adı nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Fotograflarını çektim. Becerebilirsem koycam buraya. Şimdiden teşekkürler.

Ses sitemi konusunda Yardımcı olabilirim Ses sitemi konusunda Yardımcı olabilirim Ses sitemi konusunda Yardımcı olabilirim

• Cam sigorta hocam oto tesisatcilarinda veya oto tesisati uzerine olan dukkanlarda bulabilirsin

• Benimkinin üzerinde 60 A yazıyo sanırım. internette 170 A yazanı buldum. Sorun çıkartırmı acep?
  • O konuda tam bilgim yok bendeki de 80 amper hocam internetten almaya gerek yok bence ucuz biseydir kargo parasi vermemeniz icin dedim

• 60 Amperlik sisteme 170 amper sigorta takarsanız olası tehlikelere karşı hazırlıklı olmanız gerekir Sigortanın görevi belirli amper üzerinde gelen güçlere karşı sisteminizi korumaktır hocam.Bu yüzden 60 amperlik sigortadan takmanız gerekir

• BrAsSs kullanıcısına yanıt
    hocam ben bi set almayı düşünüyorum amfi+1000w sub+compenant takım bütçe 400 tl en fazla yardımcı olursan sevinirim
  • Pioneer'dan şaşma
  • Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış konuya yanlış cevabı yazdım...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.