Şimdi Ara

ses sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony vaio bussiness pc kullanıyorum..pc ilk açıldığında açılma tonu geliyor ancak bir müzik açtığımda ses gelmiyor:S...yardımcı olurmusunuz?...realtek audio yüklü ses olarak...

• yazmayı unuttum realtek in son güncellemesi mevcut...
  • laptop mu?
  • evet leptop
  • klavyede Fn tuşu olması lazım onunla beraber yukardaki f tuşlarının birinin altında da ses simgesi vardır sesi çmak kapamak için onlara beraber tıklamayı dener misin açılır belki.
  • fn tuşuyla ses kapama açma tuşları yerine kısayol ses kapama tuşları var:S o kadar da saf değilim :@ bunları 7 yaşındaki çocuk da bilir:S
  • saf değilsen bunu da bilirsin ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzman da değilim...laflarına dikkat et...ciddi ciddi sorunumu paylaştım...komiklik yapmaya gelmedim:@
  • Öncelikle sahip olduğunuz cihazın tam modeliniz yazarsanız daha faydalı yardımda bulunulacaktır.Konunuza girip size yardımcı olmaya çalışan kullanıcılar sizin bilgi seviyenizi bilemeyebilirler ve ona göre en basit cevap önerilerinde bulunabilirler.Onlara "hafif ters" cevap vermek yerine denediğinizi belirtmeniz daha uygun olacaktır.Çünkü bu uslup size cevap verme isteğinde bulunacak kullanıcılarında şevkini kıracaktır.Sağlıcakla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 24 Ağustos 2010; 0:08:06 >
  • Sony - VAIO VGN-CR37GN/B Vista
    söylediği şey o kadar saçmaydı ki kendimi tutamadım:S bir de bu sorunun getirdiği sinir var:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanTerİ -- 24 Ağustos 2010; 0:13:34 >
  • ben laflarıma dikkat edicek birşey söyleğimi zannetmiyorum.ve de hiç gülmedim.sen buraya yardım istemek için gelmişsin bende sana ciddi bir öneride bulundum.ayrıca burdaki kimseninde uzman oldugunu sanmıyorum
  • Aygıt yöneticisinden mevcut sürücüyü kaldırın.Öncelikle şu HOTFIX'i yükleyin.Ses sürücünüzü daha sonra yükleyin.

Cihazınızın sürücüleri burada ve pack halinde.Eğer elinizde sürücüler mevcutsa indirmenize gerek olmayacaktır.Dikkat etmeniz gereken öncelikle linkini verdiğim hotfixi kurmanız...

• şöyle söyliyim pc yi uyku moduna getirip tekrar açtığımda ses normal çalışıyor ancak sesi kapattığımda ses geri gelmiyor...
  • driverlerini 2. leptoptan indirip bir cd ye yazdır...sonra leptoptan cd driverden yüklemeyi dene:) hangi programlar lzm diyorsan bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir device manager'e gir belki bir yardımı olur:) driverlarını sen bulursun artık:D

http://forum.donanimhaber.com/m_42351299/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42363991

burda bir uzman gibi konusmussun ama eminim ne dediğini sen dahi anlamamışsındır sen ses sorununu düzeltde counter strike oynamaya başla en iyisi.
  • Burada önerdiğim işlemi denemenizi tavsiye ediyorum.
  • başka bir önerin varmı çünkü orda önerdiğin işe yaramadı:S
  • Öncelikle tebrikler oradaki işlemi 5.5dk gibi bir zaman diliminde yapabildiğiniz için.Combofix taraması zaten en az 5dk civarında sürüyorken üstelik.

Aygıt yönetisinde ses kartınızın görünüm şeklinde herhangibir problem varmı ? Yada ses kartına bağlı bir donanım ünlem / soru işareti şeklinde görünüyormu ?

Israrla üstünde durduğum ve yukarıda linkini verdiğim Microsoft'un High Def. Ses Kartları için yayınladığı HOTFIX'i kurdunuzmu ?
  • açıkçası bir şeyi silip yuklemek istemiyorum son bir ihtimal kalırsa o da format olacak:S ayrıca orda yazdığınız yorum windows sesin kapalı olma durumunda diye anladım...
    hayır herhangi bir görünüm şekline ünlem yok...
  • Açılışta ses geliyorsa ses driverinde bi problem olacağını düşünmüyorum açıkcası.
  • Bazı sorunları çözmek için "birşeyler silmek veya yüklemek" gerekebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.