Şimdi Ara

SES SORUNUMA YARDIMCI OLUN LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE KARAJAN AUDIO MODULE ONBOARD SES KARTI VE BUNA BAĞLI INSPIRE 5200 5+1 SİSTEM VAR. ÖNCEDEN GAYET İYİ SES VERİYORDU AMA ŞİMDİ DRİVER SORUNU VERİYOR. DIRECTSOUND HATASI VERİYOR AYGIT ÇAKIŞMASI OLDUGUNU SÖYLÜYOR.

DENETIM MASASINDA SES EFEKTİ VE AYARLARI'NA GİRDİĞİMDE BÜTÜN SEÇENEKLER SİLİK VE TIKLANAMAZ DURUMDA. AYRICA ORADA SES AYGITI YOK YAZIYOR.

BÜTÜN SÜRÜCÜLERİ DENEDİM FAYDA ETMEDİ. LAN PARTY NF4 ULTRA-D ANAKARTIM VAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN.. BUNDAN ÖNCEKİ POSTUMA PEK YARDIM EDEN ÇIKMADI LÜTFEN BU SEFER İLGİ GÖSTERİN.. BUGÜN BANA YARIN SİZE SONUÇTA, BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIN Kİ KURTULAYIM ŞU SORUNDAN.. HİÇBİR ŞARKI DİNLEYEMİYORUM! SES ÇIKMIYOR!!!
    şimdiden teşekkürler!

• zamanında bende de on board ekran kartı on board ethernet alakasız hatalar en iyi halletme yolu sanırım 10 dolarlık bi ses kartı işini halleder on board ses kartını board dan disable (kapatmak) et bu iş bitsin yoksa 10 dolar için aklına zarar verme.
  • 1- disable nası edicez.
    2- ne almalıyım 5+1 için 10$ lık yoktur creative fln almalı alınacakken? ne önerirsin..
  • disable ses kartını aldığında edersin, ona sen karar ver ama en kötüsü bile on board ses kartından daha iyidir. bu arada disable etmek için bios giriyosun oralarda bir yerlerde audio yazar ve yanında disable enable yazar disable edersin sonra bios kapatırken ayarları kaydet sonra yeni ses kartını takıp driver tanıt bu iş bitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.