Şimdi Ara

ses takintisi arkadaslar lutfen yardim edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar simdi ben odamda calisiyorum kapim felan kapali ailem ise oturma odasinda sohbet ediyor ordan benim odama sesleri fisil fisil geliyo bu ses frekansida beni cileden cikartiyo kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen bu konu yuzunden kavga cikiyo evde :( arkadslar sizlerde evinizde calisirken ailenizin sesini duyuyomusunuz ? degerli arkadslar sizlerin degerli fikirlerine ihtiyacim var....

• ben de öyleyim . tek çözüm kulaklıktan yabancı hareketli şarkılar dinlemek (bana göre ). çok rahat öyle çalışabiliyorum bazen ses olmadığında da öyle çalışıyorum kim ne derse desin benim için sorun olmuyor sonuçtaa. tek bir ses daha iyi oluyor o konuşma ve tv karışık seslerden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

ben de öyleyim . tek çözüm kulaklıktan yabancı hareketli şarkılar dinlemek (bana göre ). çok rahat öyle çalışabiliyorum bazen ses olmadığında da öyle çalışıyorum kim ne derse desin benim için sorun olmuyor sonuçtaa. tek bir ses daha iyi oluyor o konuşma ve tv karışık seslerden .

bende matematik geometri işlemli fizik konularında felan müzik dinliyorum sorun olmuyorda biyoloji ve sosyal okuduğumu anlayamıyorum. Yani bencede rahatsız etmiyor müzik
  • quote:

ben de öyleyim . tek çözüm kulaklıktan yabancı hareketli şarkılar dinlemek (bana göre ). çok rahat öyle çalışabiliyorum bazen ses olmadığında da öyle çalışıyorum kim ne derse desin benim için sorun olmuyor sonuçtaa. tek bir ses daha iyi oluyor o konuşma ve tv karışık seslerden .

Evet bende ole yapiyorum test cozerken ama is konu calismaya gelince illaki sessiz bi ortam ariyorum oda olmayinca devreleri yakiyorum kardesim :(
  • peki arkadslar bu durum normalmi yani ? yani her insanin evinde mutlaka bole ses geliyomu yoksa bizim gibi evinde yalitim olmayanlarami geliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmkcgl

quote:

Evet bende ole yapiyorum test cozerken ama is konu calismaya gelince illaki sessiz bi ortam ariyorum oda olmayinca devreleri yakiyorum kardesim :(

tabi iş konu çalışma olunca farklı ama müziktende kesin bir çözüm söyleyeyim : gece ders çalışmak . gece mutfakta çalışıyorum arada buzdolabı sorun yapıyor ama olsun

• Gayet normal takma kafaya. Sayisallarda muzik acıyorum müthiş oluyor. Konulardada dalga sesi acıyorum
  • quote:

Arkadaslar simdi ben odamda calisiyorum kapim felan kapali ailem ise oturma odasinda sohbet ediyor ordan benim odama sesleri fisil fisil geliyo bu ses frekansida beni cileden cikartiyo kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen bu konu yuzunden kavga cikiyo evde :( arkadslar sizlerde evinizde calisirken ailenizin sesini duyuyomusunuz ? degerli arkadslar sizlerin degerli fikirlerine ihtiyacim var....

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum en azından senin ailen konusuyomus onları susturabilirsin ben napıyım apartmanda komşu sürekli son ses piyano çalıyo odası da çalışma odamın altında artık aklımı yitircem :( seni çok iyi anlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectday

quote:

Arkadaslar simdi ben odamda calisiyorum kapim felan kapali ailem ise oturma odasinda sohbet ediyor ordan benim odama sesleri fisil fisil geliyo bu ses frekansida beni cileden cikartiyo kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen bu konu yuzunden kavga cikiyo evde :( arkadslar sizlerde evinizde calisirken ailenizin sesini duyuyomusunuz ? degerli arkadslar sizlerin degerli fikirlerine ihtiyacim var....

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum en azından senin ailen konusuyomus onları susturabilirsin ben napıyım apartmanda komşu sürekli son ses piyano çalıyo odası da çalışma odamın altında artık aklımı yitircem :( seni çok iyi anlıyorum..

valla canim arkadasim sanada Allahim sabir versin....Aile olayida artik ailem benle kavga etmeye basladi cunku her seste yanlarinda bitiyorum ....Suan caresizm ((

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Gayet normal takma kafaya. Sayisallarda muzik acıyorum müthiş oluyor. Konulardada dalga sesi acıyorum

valla arkadasim dalga sesi olayini senden duydum denicem :) fikir icin tesekkurler ...
  • quote:

quote:

en ideal çözüm tek kişilik eve çıkmak benm yaptıgım kesın çözüm oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: princelingtr

oooovvv muthis yapmissin dostum ) bizimde ust daire bos kirasini verip cikarsin ama bana cok uzak geliyo bole bisey....nedendir bilmiyorum (
  • quote:

quote:

oooovvv muthis yapmissin dostum ) bizimde ust daire bos kirasini verip cikarsin ama bana cok uzak geliyo bole bisey....nedendir bilmiyorum (

ben rahatsızdım yatılı okulda ilk sene kazanamadım. 2. sene ust katta yarım daire vardı oraya geçtim ege tıbbı kazandım. arada tv açıyodum sessız sakın karışanım edenım yok salondan ses gelmıyo braz soguk oluyodu ama buna değdi şu an 3. snftayım :)
  • quote:

quote:

quote:

ben rahatsızdım yatılı okulda ilk sene kazanamadım. 2. sene ust katta yarım daire vardı oraya geçtim ege tıbbı kazandım. arada tv açıyodum sessız sakın karışanım edenım yok salondan ses gelmıyo braz soguk oluyodu ama buna değdi şu an 3. snftayım :)

ya arkadasim bi git canim cekti :) gece gece )

• quote:

quote:

quote:

valla canim arkadasim sanada Allahim sabir versin....Aile olayida artik ailem benle kavga etmeye basladi cunku her seste yanlarinda bitiyorum ....Suan caresizm ((

ahh aynı durumdayız allah hepimize sabır versin bi de stresimiz de yüksek ya ondan her şeye sinirleniyorum ben :( su seneyi de hayırlısıyla atlatalım basarılar dilerim kolay gelsin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ahh aynı durumdayız allah hepimize sabır versin bi de stresimiz de yüksek ya ondan her şeye sinirleniyorum ben :( su seneyi de hayırlısıyla atlatalım basarılar dilerim kolay gelsin :)

Alıntıları Göster
    Kulaklığı tak radyoyu aç (tercihen ALEM FM ) devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Kulaklığı tak radyoyu aç (tercihen ALEM FM ) devam et

Alıntıları Göster
    Beethoven,Mozart filan dinle
  • kulaklıkla müzik dinlemek iyi fikir ama bence uzun vadeli çözüm değil. aslında tamamen odaklandın mi o fısıltıları duymaman lazım hem ddin işte fısıltı . Sen fısıltıdan rahatsız oluyorsan sınavda önünde burnunu çeken şeker yiyen birini görürsün boşa gider heralde sınavın. Sese alışmak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysekemal

kulaklıkla müzik dinlemek iyi fikir ama bence uzun vadeli çözüm değil. aslında tamamen odaklandın mi o fısıltıları duymaman lazım hem ddin işte fısıltı . Sen fısıltıdan rahatsız oluyorsan sınavda önünde burnunu çeken şeker yiyen birini görürsün boşa gider heralde sınavın. Sese alışmak zorundasın
    televizyonlu odada bile çözüyorum no problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysekemal

kulaklıkla müzik dinlemek iyi fikir ama bence uzun vadeli çözüm değil. aslında tamamen odaklandın mi o fısıltıları duymaman lazım hem ddin işte fısıltı . Sen fısıltıdan rahatsız oluyorsan sınavda önünde burnunu çeken şeker yiyen birini görürsün boşa gider heralde sınavın. Sese alışmak zorundasın

kardesim haklisin ama sole bisi de var mesela ailemin yanina gitsem onlar yanimda konussunlar farketmiyo calisirim ama o fisilti bende baska bi etki yapiyor ve dedigin gibi korkum sinavda da bole bi sorun yasarsam (
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.