Şimdi Ara

SES VAR GÖRÜNTÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • directx 11 yüklü ekran kartım güncel ama ses var mause oynuyor görüntü yok alt tab yaparken bi anlık gelip gdiyo print creen yapıp yapıştırdığımda oyunun içerisinde resimi gösteriyo hatta böyle cod 4ün görüntü ayarlararını değiştirdim ama görüntü yok kafayı yicem ya yardım edin lütfen yok böle bişey 6 gb ram var 64mb ekrankart intel hd grpicis family var anlamadınoyunlar tam fulloyundan indirdim win7 ultimate 64bit yüklü hadi ekran kartı yetersiz 1.5 gb paylaşımlı ekran kartı desert rats africa corpsbu oyunun sis.gereksinimi
    İşletim Sistmi: Windows 98/ME/2000/XP
    İşlemci: 1 GHz
    RAM: 256 MB
    Ekran Kartı: 64 MB bunu neden açmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xewier

directx 11 yüklü ekran kartım güncel ama ses var mause oynuyor görüntü yok alt tab yaparken bi anlık gelip gdiyo print creen yapıp yapıştırdığımda oyunun içerisinde resimi gösteriyo hatta böyle cod 4ün görüntü ayarlararını değiştirdim ama görüntü yok kafayı yicem ya yardım edin lütfen yok böle bişey 6 gb ram var 64mb ekrankart intel hd grpicis family var anlamadınoyunlar tam fulloyundan indirdim win7 ultimate 64bit yüklü hadi ekran kartı yetersiz 1.5 gb paylaşımlı ekran kartı desert rats africa corpsbu oyunun sis.gereksinimi
    İşletim Sistmi: Windows 98/ME/2000/XP
    İşlemci: 1 GHz
    RAM: 256 MB
    Ekran Kartı: 64 MB bunu neden açmıyor

ya dostum saçmalama cod 4 ü o entegre vga chipiylemı açmaya çalışıyorsun.

güncel driveri yüklediğine emin ol yapabileceğin tek şey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Temmuz 2013; 17:39:40 >

• Kablolarda temassızlık olabilir
  • zannetmiyorum ekran kartı yetersizse önceden crysis2yi oynadım tmm biraz kasıyodu ama oynanıyodu bitirdimhatta o zaman 2 gbram vardı ekran kartı paylaşımlı max 750 oluyodu simdi 1.5 gb paylasımlı hali hadi onu gçtim bu eski desert rats africa corps oyununu neden açmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.