Kardeş epey zaman olmuş ama sizin tv nin başına gelenler aynen benim lg de de oluştu. İlk açılışta görüntü oluyor. Sonra görüntü gidiyor ses oluyor. Kanal değişiyor ama görüntü gelmiyor. Tv yi kapatıp açarsak yine bir süre görüntü oluyor pat gidiyor. Yani aynen sizin anlattığınız gibi. Durumu duzeltebildiniz mi? Sorun neymiş? Yardımcı olursanız sevinirim...
oarmaganO
kullanıcısına yanıt
valla dostum inan hiç ama hiç hatırlamıyorum nasıl çözüldüğünü ama yanlış olmasın gene bi servis macerası git geller yaşandı diye ufak bi hatırımda bişeyler kalmış. geçmiş olsun sana kolay gele...
Bende 2013 almıştım tv yi 2 sene boyunca 3-4 ay aralıklarla ses var görüntü yok sorunu yaşadım 2 defa servis geldi 2 sinde kumanda arızalı bahanesiyle tv ye alıp getirdiler sonra garantisi geçti hala aynı sıkıntı var bazen 2 gün görüntü gelmediği oluyor size tavsiyem philips in yanından geçmeyin herkes çöpe atsın tv yi .. ha bu arada bizim burda ki servisi aradım bi kere dükkanı kapatmışlar kapatmasalardi o gelen serviscinin yüzünü darmadağın edecektim yüzsüz pezevenkler bide gülerek kumanda arızası var yapıp gelelim diyorlar ben narlidere de oturuyorum bildiğiniz philips servisi varsa yerini tarif edin orayı dağıtayım bari sinirimi bi yerden çıkarmam lazım
Philips mi ?? UZAK DURUN !!!!!!!
Merhaba arkadaşlar, Aynı sorun Philips 40pfl3078k/12 model televizyonumda oldu, ekran birden kararıyor kapatıp açınca düzeliyor 10-15 sn sonra tekrar ekran gidiyor ses yok. Servise götüreceğim.
Bu modelin 127-cm 51-inc 'ine sahibim , bi anda izlerken görüntü gitti ses gelmeye devam etmeye başladı. Aç kapa yaptım ama nafile , bu inverter sorununu herkes yaşamış neredeyse... Benim garantim dolalı çok oldu fakat, izleyebileceğim bir yol firmanın bu konuda aldığı bir karar var mıdır?
Merhaba.bende 2 sene 3 ay once samsung uh6410 almistim.2 sene gectigi icin garantisi bitti.urunu hepsibudadan almistim.ilk geldiginde servis tvyi kurdu altta loş siyah bir serit vardi.OZaman servis urunu aldi 10 gunsonra tekrar getirip kurdular.2 sene 3 aydir sorunsuz gayet memnun urunu kullandim.Dun gece tv yi actim yarim saat sonra kendi kendine kanal degistirdi sesi acti ve ekran karardi.simdi tvyi acinca ses var ama goruntu yok.akim korumali prizle kullaniyorum aldigim gunden bu yana.Servislik oldu insallah cok para istemezler.samsungdan soğudum.
Benim philips tv dede aynı sorun oldu şimdi görüntü gitti birden ses var görüntü yok kapattım açtım şimdi ne ses var nede görüntü ilk açtığımda philips yazısı geliyor ve hemen arkasından kapanıyor ne ses var nede görüntü ürünü media mark tan aldım iki sene garantisi vardı neyse ki media mark tan üç senede garanti ben yaptırdım toplam beş sene ama neye yarar beşpara etmez bir televizyon menü geçişleri yavaş yani işlemci beş para etmez bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor servis tv yi kurarken bana tv kendiliğinden kapanırsa evdeki tasarruflu ampuller değiştirin bu ampuller bitmeye yakın sinyal yatıyorlar dedi i sinyalde tvnin kazanmasına neden oluyor dedi ne saçmalıksa bütün ampülleride philips yaptım ama nafile yine aynı açılıp kapanıyor
Biraz televizyonla uğraştım ses var görüntü yok aslında görüntüde var fakat ledleri yanmadığı için karanlık ekran gözükmüyor telefonun ışığını ekrana yaklaştırınca biraz ekranı görebiliyorum neyse servis dört gün önce götürdü bugün aradım servisi İstanbul'a ana servise göndermişler
Arkadaslar ayni sorunu bende yasiyorum, philips yazisi geliyor ekran hemen karariyor. Ses var ama, Sorunu cozen oldumu bilgi verirseniz sevinirim.
46pfl4418k
benim tv de de kumanda çalışmıyor kafayı yedim her pili denedim
Tv bilmiyorum ama aynısı bizede oldu garantiyi bilmiyorum ama dolmuş olabilir ne yapmalıyız?
Bu kervana bizde katıldık, 2012 de aldığım 46PFL5507K/12 televizyonumda ses var görüntü yok. Bir kaç sefer aç kapa yapınca geliyor ama bir zaman sonra yine gidiyor. İstanbul avrupada önereceğiniz servis varmıdır, kaça patlar bu arıza?
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
Bu kervana bizde katıldık, 2012 de aldığım 46PFL5507K/12 televizyonumda ses var görüntü yok. Bir kaç sefer aç kapa yapınca geliyor ama bir zaman sonra yine gidiyor. İstanbul avrupada önereceğiniz servis varmıdır, kaça patlar bu arıza?
Ne yaptınız ? Benim tv de bugün aynı durumu yaşattı. Zaten arada saliselik kararmalar oluyordu. Bugün tamamen gitti. 3 sene 4 aydır kullanıyordum. Ses var görüntü yok, ne kadar masraf çıkaracak göreceğiz.
Konu çok eski ama tüm mesajları okudum. Bir daha Philips'ten herhangi bir şey almam.
Ledleri ve beslemesi arızalanmış, 500tl tamir ücreti istediler ortalama. Bende gidip yeni tv aldım. İleride yaptırırıö belki.
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
Ledleri ve beslemesi arızalanmış, 500tl tamir ücreti istediler ortalama. Bende gidip yeni tv aldım. İleride yaptırırıö belki.
Teşekkür ederim. Ben de bugün baktırdım ledler gitmiş. Yetkili servis değil, bir tanıdık aracılığıyla gittim. 300 liraya değiştirecekler.
merhaba basima.gelen ilginc bir durum var televizyon sabah izlerken aniden karardi hicbir sekilde ekran gelmiyor siyah olarak kaliyor stnad by aciliyor basiyorum acma dusuna sizde tahmini ne kadar ucrete olur telefunken led tv
bende de LG var. 3,5 yıl oldu , bu sabah ben de sizin kervana katıldım.ses var görüntü yok. Saliselik flash yapıp görüntü veriyor ama saliselik.
Servis çağırdık bakalım ne olacak.
realgs
kullanıcısına yanıt
bana sonucu bildirirmisin acaba
Telefonla aradı servis, arıza ne dedi. Ses var görüntü yok,flash çakar gibi saliselik görüntü geliyor dedim. LED BLOĞU değişecek , 600 TL nakit, kredi kartı geçersiz , istiyorsanız gelelim dedi. Gelmeyin istemez dedim. Şimdi LG Türkiye ile yazışıyorum ama laf salatası yaptılar.Garanti kapsamı dışında ,isterseniz başka servise sorun fiyat için diye dahiyane cevap verdiler.
Az önce aynı problemi yaşadığımız Philips televizyonumuzu düzeltmek için bakmıştım buraya ama duzeltemedim. Babamın televizyona güzel bir dayak çekmesi üzerine çalışmaya başladı. Bunu burada bildirme ihtiyacı duydum. Biraz sağlı sollu tokat atmayı deneyin.