Şimdi Ara

Ses Var Görüntü Yok - Philips 42'' LCD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
4
Favori
194.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün aynı arızayı benim philips de verdi servise götürdüm aradılar 800 tl istiyorlar parça fiyatları uçmuş dedi usta başka yere mi yaptırsam diye düşünüyorum ama servis dışına da güvenemiyorum
  • Selamlar,

Benzer durum 55pus7304 ile benim de başıma geldi bugün itibariyle.

Birkaç haftadır TV nin orta bölgesinde şerit gibi karanlık bir bölge oluşuyordu. Biraz daha netlessin durum servise vereyim diyordum. Bugün TV açıkken görüntü gitti sadece ses gelmeye başladı.

Neyse ki TV yi alali 14 ay civari olmuştu, garanti kapsamindadir umarım. Pazartesi servisi arayacağım. Bir sürü televizyonum oldu, ilk kez böyle bir sorun yaşadım. Ben de TV yi akim koruyucu ile kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede aynı sorun oldu. Bu konuda dünya kadar şikayet var ve genelde panel değişimi oda bir tv parası. Zaten philips tv ler kadar kötü tv yok. Menüsü karışık, kullanımı zor kanal geçişleri aşırı yavaş. Siz siz olun en dandik marka tv yi alın ama asla ve asla philips tv almayın.

• 65'' 4 senelik tv de aynı rosunla karşılaştım. Bir daha evime köyüme Philips sokarsam adam değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Android1907

65'' 4 senelik tv de aynı rosunla karşılaştım. Bir daha evime köyüme Philips sokarsam adam değilim.

Kesinlikle katılıyorum, televizyon konusunda Philips'e yanaşmama taraftarıyım ben de. 2013'sonunda aldım, 2018 başında aynı sorunu yaşamışım. Yaklaşık 4 yıllık demek ki panellerin ömrü.

• quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

Selamlar,

Benzer durum 55pus7304 ile benim de başıma geldi bugün itibariyle.

Birkaç haftadır TV nin orta bölgesinde şerit gibi karanlık bir bölge oluşuyordu. Biraz daha netlessin durum servise vereyim diyordum. Bugün TV açıkken görüntü gitti sadece ses gelmeye başladı.

Neyse ki TV yi alali 14 ay civari olmuştu, garanti kapsamindadir umarım. Pazartesi servisi arayacağım. Bir sürü televizyonum oldu, ilk kez böyle bir sorun yaşadım. Ben de TV yi akim koruyucu ile kullanıyorum.

Hocam selamlar ayni sorunu benim 55pus7304 de verdi bugun. 8-10 kez acip kapattim duzeldi ama goruntu karanliklasti ne yapsam duzelmiyor ve gittikce daha da karanliklasiyor. Garatinin bitmesine 5 gun kaldi. Siz nasil yaptirdiniz?

• ÇÖZÜM: Bende de philips 47pfl6907 modeli var ve garantisi bittikten 20 gün sonra bu hatayı verdi. Ve servise götürdüm, sorun şu: tv nin ekranı iki parça ve sağ ve sol olmak üzere anakarttan iki flex kablo ile ekrana yapışma suretiyle iletim aktarıyor. Ve bu flexler tvnin orta alt kısmında bulunuyor. Bu flexler ısınmadan ve tvnin nemli bezlerle silinmesinden dolayı ekrandan flexler ayrılıyor.. Ben tamir ettirdim flexler değişti AMA üstünden iki yıl geçti ve yine aynı hatayı almaya başladım. ÇÖZÜM ŞU: tv yi kumandadan sıfırlayarak tekrar kurlum yapınca düzeliyor. Ama bunu bikaç günde bir yaptığı için uydu kurulumu kanal kurulumu dert oluyor. Bu yüzden harici uydu cihazı aldım kanallar hazır kurulu oldugu için tvyi sıfırlasamda uydu kurulumunu atla diyorum ve sadece 1 dakikada normale dönüyor?

• Benim philips tv ilk açıldıktan yaklaşık 15 dakika sonra görüntü gidiyor ses var kapat aç yapınca görüntü geliyor ama 5 dakika sonra yine görüntü gidiyor bir aydır böyle ancak çözümü buldum sanırım, ana kartın üstüne bilgisayar fanı bağladım 4 gündür sıkıntısız çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adsız baba -- 3 Mayıs 2022; 10:25:49 >
  • 1türk kullanıcısına yanıt

Tv kumandadan nasıl sifirlaniyor? 55pus7805 tvm var. Bir anda goruntu gitti, ses geliyor ama. Fisden defalarca taktim cikardim nafile. Ekran acildigini goruyorum, siyah ekrandan duz gri ekrana donuyor. Belki sifirlama yapabilirsem duzelme ihtimali var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.