Şimdi Ara

Ses ve Müzik neden böyle oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum 1 hafta önce bilgisayardan telefonun kendi belleğine müzik yükledim sd cart kullanmıyorum ama bu müzikler hepsi çift oldu 1 ini siliyosun diğeride siliniyor bunu nasıl halledebilirim.Ama esas sorunum bu değil dün müziklerin hepsin sildim yine bilgisayardan 2 gb kadar mp4 video yükledim ama telefonun sesini videonun içinde artırıb azaltamıyorum videonu sildim belki düzelir diye ama yinede olmadı mesela youtube-da video izlerken sesini azaltmaq istiyosam videodan çıkmam gerekiyor bunu nasıl halledebilerim

• Sorunun neden kaynaklandığını hatırlamıyorum ama 8.1de o sorun çozuldu diye biliyorum
    (benim başıma gelmedi, ama forumda bu sorunu okumuştum ve yanlış hatırlamıyorsam 8.1de duzeldiğinden bahsetmişlerdi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • Hocam işe yarar mı pek emin değilim ama Music klasöründeki dosyaların hepsini (gizli dosyalarla beraber) silip müzikleri tekrar atmayı bi dene.
    Diğer sorun da telefonu kapatıp açınca düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam işe yarar mı pek emin değilim ama Music klasöründeki dosyaların hepsini (gizli dosyalarla beraber) silip müzikleri tekrar atmayı bi dene.
    Diğer sorun da telefonu kapatıp açınca düzeliyor

hocam çok sağol benim için önemli olan telefonunun sesiydi oda düzeldi.birde telefonla ilgili size pmden bir kaç soru sorabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.