Şimdi Ara

SES YALITIMI EN İYİ OLAN ARAÇLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
3
Favori
62.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkctnkya

volvo s40 da olabilir şahsen volvoyla 180 le giderken müzikten başka bi ses duyamıyosunuz yada passat bi önceki kasanın bu konuda başarılı olduğunu biliyorum yenisi daha iyidir

Birisi Volvo demiş en sonunda :) 2008 sonrası Volvo s40 2011 sonrası s60 ları test edin.Mercedes w140 kasasınıda test ettim s221 kasasınıda.Motor gürültüsü,yol sesi,rüzgar sesi Mercedeste tabiki az ama fiyat listeside oldukça kabarık. Volvo'nun gerek taban döşemesindeki izalasyon gerekse araç altı kaporta,şase kısmında yapılan izalasyon hatta lamine camlarından dolayı ilave bir sessizlik hakim. Mercedes gibi 130.000 Euro değil 80 bin liraya sıfır s60 alınabiliyor.
  • quote:

volvo s40 da olabilir şahsen volvoyla 180 le giderken müzikten başka bi ses duyamıyosunuz yada passat bi önceki kasanın bu konuda başarılı olduğunu biliyorum yenisi daha iyidir

Alıntıları Göster
    Hondacı olarak serpme asfaltta kullanıcaksanız civic falan almayın derim

bence bu işin son noktası Mercedes ve Bmw dir
  • Nowmalde vw c4.iyi yalitimlara sahip olsa da mercedes gibi bir arabadan indikten sonra neredeyse şahin gibi geliyor. Yani yalitim olarak iyi degil. Yalitim icin 2. El 520 veya 2. El e serisi falan daha mantikli. Yoksa vw nin yalitiminin kendi segmentindeki araclarinin yalitimindan farki yok.
  • ferrari california ve lanbo aventadoru tek gecerim motor sesinden yol sesini alamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanedis

ferrari california ve lanbo aventadoru tek gecerim motor sesinden yol sesini alamazsin
    Kullandigim en sessiz arac w212 Mercedes. Ancak bu rezil yollarda o arac bile bazen rahatsiz ediyor artik digerleri nasildir bilmiyorum.

En rahatsiz aracim ise 2008 honda city. Ancak yol guzel oldugu zaman ( sicak asfalt ) bu arac bile kaymak gibi gidiyor.

Ruzgar sesine gelince. Arac 80`den sonra cildirdigi icin motor sesinden baska bir ses duyamadim :)

Kardesimin aracin findik motoruyla dalga gecmesi: Vitesi ` S ` moduna alip gazi kokler ve -Abi araci tutamiyom nasil gidio lan yardim et! :D
  • Lexus falan bakabilirsiniz ya da range roverin son kasa suvu da olabilir. Ama butce limiti sorun degil deyipte buraya Evet arkadaslar 2008 model temiz bir volvo s40 aldim gibilerinden baslik acmayin. Sonucta insanlar zaman harcayip size cevap yaziyor. Herkese kazasiz surusler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Chevrolet aveo ve Renault clio 1.2'nin ses yalıtımları nasıl acaba?

ave benzinli 1.4 otm sahibiyim. yalıtımı iyi 180 de bile rüzgar sesi duymadım. vites geçişleri sarsıntısız. başarılı bir konforu var. Audi a1 de sürmüştüm aveo almadan once o da çok sessiz ve rahat bir araçtı.
  • C segmentinde bu işin lideri senelerdir Golf. Kim ne derse desin, ülkemizde fiyatını haketmiyor ben de biliyorum fakat araçtaki yalıtım gerçekten sınıfında lider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

C segmentinde bu işin lideri senelerdir Golf. Kim ne derse desin, ülkemizde fiyatını haketmiyor ben de biliyorum fakat araçtaki yalıtım gerçekten sınıfında lider.

bildiğim kadarı ile yeni i30 ve c4 ya daha iyi ya da hemen hemen aynıydı testlerde.

yalnız i30'da o hangok mudur nedir saçma sapan bir lastik var o yüzden yol sesi alabiliyor biraz. aynı sınıf sayılırsa ds4 benim c4'den bile daha iyiydi bu durumda eski bir golf sahibi olarak ds4 derim.

yani c sınıfında kafa kafaya gidiyorlar artık.
  • kesinlikle honda ve mitsubishi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: aRm

C segmentinde bu işin lideri senelerdir Golf. Kim ne derse desin, ülkemizde fiyatını haketmiyor ben de biliyorum fakat araçtaki yalıtım gerçekten sınıfında lider.

bildiğim kadarı ile yeni i30 ve c4 ya daha iyi ya da hemen hemen aynıydı testlerde.

yalnız i30'da o hangok mudur nedir saçma sapan bir lastik var o yüzden yol sesi alabiliyor biraz. aynı sınıf sayılırsa ds4 benim c4'den bile daha iyiydi bu durumda eski bir golf sahibi olarak ds4 derim.

yani c sınıfında kafa kafaya gidiyorlar artık.

Kullandığım Golf 6 Trendline idi. 195/65/15 lastik vardı. C4 ise en yüksek donanımdaydı. 225/45/17 lastik mevcuttu. Golf az da olsa sessiz gelmişti ama DS serisi işin içine girerse birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 12 Nisan 2013; 13:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: winniesertan

quote:

Birisi Volvo demiş en sonunda :) 2008 sonrası Volvo s40 2011 sonrası s60 ları test edin.Mercedes w140 kasasınıda test ettim s221 kasasınıda.Motor gürültüsü,yol sesi,rüzgar sesi Mercedeste tabiki az ama fiyat listeside oldukça kabarık. Volvo'nun gerek taban döşemesindeki izalasyon gerekse araç altı kaporta,şase kısmında yapılan izalasyon hatta lamine camlarından dolayı ilave bir sessizlik hakim. Mercedes gibi 130.000 Euro değil 80 bin liraya sıfır s60 alınabiliyor.

volvo hastalıktır hocam ya :)

• jetta da cok sessizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

kesinlikle honda ve mitsubishi değil

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

aynen öyle

Alıntıları Göster
    merso iyidir
    cihan gene golf demiş

he golf he
  • citröen iyidir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Arkadaş bütçe önemli değil demiş.

Rolls Royce ve Bentley dışındaki araçlara bakma derim. Bunlar olmazsa Maybach. Kesinlikle daha aşağısını alma, memnun kalmazsın.

tüh ya, ben de rr phantom yazacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

aynen öyle

Alıntıları Göster
    aslında testlerde honda toyota rakıplerınden daha sessizler ama kaymak asfaltta. puturlu asfaltta ıse ısler degısyor...

konuyu acan arkadas uzun yol ıcın konforlu arac arıyorsan bence almaman gereken arac ford'tur. yol tutusta lıder olması için suspansıyon sert ve arac gercekten cok rahatsızlık verıyor. yalıtım konusunda da bır opel veya vw değil maalesef. ses bır yere kadar cekılıyorda aracın en ufak bır cukurda bıle sızı aşırı sarsması çekilmiyor.

• Kardeş bence hiç araba aramana gerek yok arabanla maslaka git derdini sole yaaparlar bide yanına Cooper marka ses yalıtımlı lastik al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrikatörünoğlu

Kardeş bence hiç araba aramana gerek yok arabanla maslaka git derdini sole yaaparlar bide yanına Cooper marka ses yalıtımlı lastik al
    D segmentinde premiumlar hariç yalıtımını oldukça başarılı bulduğum araç B7 kasa Passat. Yine D segmentinde yalıtımını zayıf bulduğum araç ise kendi aracım olan Skoda Superb...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.