Şimdi Ara

SES YALITIMI EN İYİ OLAN ARAÇLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
3
Favori
61.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

D segmentinde premiumlar hariç yalıtımını oldukça başarılı bulduğum araç B7 kasa Passat. Yine D segmentinde yalıtımını zayıf bulduğum araç ise kendi aracım olan Skoda Superb...

Alıntıları Göster
    Yol durumu ve lastik seçimi de çok önemli kriterler bu konuda.
  • Bu konuda Almanların eline kimse su dökemez.. Marka olarak da Passat bayağı sessiz diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

volvo s40 da olabilir şahsen volvoyla 180 le giderken müzikten başka bi ses duyamıyosunuz yada passat bi önceki kasanın bu konuda başarılı olduğunu biliyorum yenisi daha iyidir

Alıntıları Göster
    c5 çok iyi özel sistemi var marka takıntınız yoksa mükemmel diyebilirim mondeo da aynı sınıf c5 le kıyaslandığında şaşırtıcı bir şekilde fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: famouse

c5 çok iyi özel sistemi var marka takıntınız yoksa mükemmel diyebilirim mondeo da aynı sınıf c5 le kıyaslandığında şaşırtıcı bir şekilde fark var

Alıntıları Göster
    bu konuda audiyi önermem senin için iyi olmaz çünkü benim audide ve hepsinde :) ses eşikleri var 120 çok oter 220 de akar gider o yüzden sen büyük ihtimal 120 gibi kulanıcağın için audi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

aslında testlerde honda toyota rakıplerınden daha sessizler ama kaymak asfaltta. puturlu asfaltta ıse ısler degısyor...

konuyu acan arkadas uzun yol ıcın konforlu arac arıyorsan bence almaman gereken arac ford'tur. yol tutusta lıder olması için suspansıyon sert ve arac gercekten cok rahatsızlık verıyor. yalıtım konusunda da bır opel veya vw değil maalesef. ses bır yere kadar cekılıyorda aracın en ufak bır cukurda bıle sızı aşırı sarsması çekilmiyor.

pütürlü asfalt işi çok doğru tespit.sanırım rezonanstan dolayı ses artıyor.almanların sağlamlığı kullanılan sacların kalındığı burda devreye giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

2012 Mercedes e serisiyle test sürüşü yap ondan sonra zaten kendini satış evraklarında beraber bulursun :) tabi maddi açıdan sorun yoksa

Ciddiyim maddi durumun yoksa bile en azından bi test sürüşüne çık müthiş bir araba, tecrübeyle sabit ;)

hocam test ederim peki ama o arabaya kıyılır mı bilmiyorum benim ülkemin yolları malum yeri gelecek 30 cmlik çukurlar tümsekler çıkacak karşıma yeri gelecek sıcaktan erimiş ziftli asfaltlar yapışacak kaportaya yeri gelecek yaylalara çıkacağım bir tek otobanda acımam ona mercedes bu yahu:) pamuğa sarıp saklamak gelir adamın içinden:) gece uykusu kaçar:) passat bana uygun gibi geldi ...volvo s60 nasıl bu konuda bilen var mı?

Mercedes-volvo-BMW-audi

• Bu durumda ses yalıtımı kötü olan araç yok sanırım bütün C sınıfı ve D sınıfı araçlar var konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Chevrolet aveo ve Renault clio 1.2'nin ses yalıtımları nasıl acaba?

ave benzinli 1.4 otm sahibiyim. yalıtımı iyi 180 de bile rüzgar sesi duymadım. vites geçişleri sarsıntısız. başarılı bir konforu var. Audi a1 de sürmüştüm aveo almadan once o da çok sessiz ve rahat bir araçtı.

bende de manueli var fakat ben katılmıyorum yalıtım konusunda.
    180 de bu araç motor kucağınızda hissi veriyor.. Rüzgar sesi ne kelime

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

ave benzinli 1.4 otm sahibiyim. yalıtımı iyi 180 de bile rüzgar sesi duymadım. vites geçişleri sarsıntısız. başarılı bir konforu var. Audi a1 de sürmüştüm aveo almadan once o da çok sessiz ve rahat bir araçtı.

Dizel motor zaten hep kucagimizda calisiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Mercedes'e sessiz diyenler olmuş. Tamam kaymak asfaltta gerçekten ses yok ama iş bozuk yollara gelince iş gerçekten değişiyor. Yol sesi tabii ki diğer arabalar kadar gelmiyor fakat insanı rahatsız edecek seviyede resmen. Geçenlerde bakım için arabamı servise verince 2013 model c250 coupe verdiler. Araba henüz 6000 mil deydi. 15 gün kadar kullanma fırsatım oldu. Kaymak asfaltta yine sorun yok. Ancak asfaltın kalitesi biraz düşünce benim arabayı mumla aratacak kadar yol sesi alıyordu içeriye.
    Gerçekten ne iş anlamadım. Mercedes ABD için ürettiği modellerde sanki kaliteden ödün veriyor gibi geldi. Bilmiyorum belki de çocukluktan beri Mercedes'i konforlu ve lüks olarak hayal edip ona şartlandığım mi, yol sesi beni bu kadar rahatsız etti ona da karar veremedim.
    Kısacası Mercedes'in CLS gibi modelleri bile içeri aldığı sesle rahatsızlık veriyorsa tamamen sessiz araba üreten firma yoktur diye düşünüyorum. Belki de S ya da SL içeri ses almıyordur bilmiyorum açıkçası. Onları kullanma fırsatım henüz olmadı

• Vw polo olmadigi kesin bende 2008 polo tdi Vardi. Arac degil mubarek traktor sanki. 3 silindirli oldugundan dehset ses cikariyordu. Vw golf 7 tsi demedim poloyla karsilastirildiginda ses yalitimi mukemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgps -- 13 Nisan 2013; 14:00:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benzinlilerde de durum aynı aveo için

• Kesinlikle C4 ve Golf.
  • quote:

volvo s40 da olabilir şahsen volvoyla 180 le giderken müzikten başka bi ses duyamıyosunuz yada passat bi önceki kasanın bu konuda başarılı olduğunu biliyorum yenisi daha iyidir

Alıntıları Göster
    ortalamanın üzeri bence şu şekilde:

vw<bmw<audi<mercedes

hiç bir saab, volvoda bulunmadım onları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

aslında testlerde honda toyota rakıplerınden daha sessizler ama kaymak asfaltta. puturlu asfaltta ıse ısler degısyor...

konuyu acan arkadas uzun yol ıcın konforlu arac arıyorsan bence almaman gereken arac ford'tur. yol tutusta lıder olması için suspansıyon sert ve arac gercekten cok rahatsızlık verıyor. yalıtım konusunda da bır opel veya vw değil maalesef. ses bır yere kadar cekılıyorda aracın en ufak bır cukurda bıle sızı aşırı sarsması çekilmiyor.

Yeni focusu test etmenizi öneririm.Dizel motoru hiç bu kadar sessiz olmamıştı dersiniz.Sadece motor yük altında iken biraz vibrasyon ve ses var.Normal düz yolda seyir halinde iken dizel motoru benzinli gibi sessiz çalışıyor. Süspansiyon sistemide eskilerine göre yumuşadı biraz.Yumuşak lastik kullanıldığında vw'i aratmaz. Ama yinede oturuş pozisyonundan mı yoksa benim boyumun 197 cm olmasından mı anlamadım uzun yolda pek rahat değil.Özellikle koltukları çok rahatsız.Ne bel desteği var nede oynar kafalık.Gerek kapılardaki izalasyon gerekse tabandaki izalasyon kaliteli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU -- 15 Nisan 2013; 23:32:58 >

• Porche
    Lincoln
    Dodge
  • Segment ve bütçe farketmedigine göre BMW i8 iyidir baya baya bu konuda diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiçbiri

Segment ve bütçe farketmedigine göre BMW i8 iyidir baya baya bu konuda diyebilirim.
    Bütçe limitsizse jaguar xj ve mercedes s serisi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hyundai İX35 ve VW Jetta kesinlikle değil. (İX35 motoru çok sessiz)
    Corolla değil (idare eder)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Hyundai İX35 ve VW Jetta kesinlikle değil. (İX35 motoru çok sessiz)
    Corolla değil (idare eder)

Alıntıları Göster
    2006-2008 vectralarda ses durumu nedir.. baya okudum ismi gecmemiş sanırım. o da d sınıfı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.