Şimdi Ara

Sesde Rakipsiz e398:) Varmı Ötesi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e398 sesini biliyorum. Bende EL71 var katkat daha iyi sesi var,e398 den daha berrak ve yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 8 Haziran 2007; 2:06:36 >
  • arkadaşlar yüksek verebilir ona bişey demiyorum, ben kaliteden bahsediyorum.

o bahsettiğiniz telefonlarda bas vurabilen var mı hiç?soruyorum
  • E398 cep telefonu,N91 gayet iri birşeyBelli oluyor nokya nın tüm birikimlerini aktardığı...Dünyanın en iyi ve en çabuk kilitlenen telefon markası.İhtisas modeli olarak çilingirleri unutmuşlar sadece
  • O muhabbetler bu forumda az dönmedi.Şimdide arkadaş hortlattı sağolsun.Bende n-gage vardı bi aralar ona 10 ytl lik kulaklığı taktığımda equalizer dan rock ve bas açık özelliğini seçtiğimde o eski telefon bile deli gibi bas veriyordu.Nokia nın ilk symbianlı modelinde bass lardaki tokluk böyle çıkıyorsa varsın sen n91deki bas yoğunluğunu ve ses kalitesini düşün.Başka bişe demiyorum.Müzik telefonu sonuçta.N91 i yabancı forumlarda bi ton müzik telefonu ile kapıştırdılar ben şu ana kadar incelediğim hiç bi incelemede n91 in mağlup olduğunu görmedim.Buda neden senin o e398 inle nokia n91 i karşılaştırmamı sana açıklamıştır.
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

k750, w810 ile aynı dönemde çıkmıştı, o zamanlar n91 yoktu meydanda, aga bu telefon gelsin, w810 u döver muhabbetleri çeviriyorduk..

• hoparlörde e398,w550i,6233,3250 yüksek seviye ve kalitede ses veren telefonlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hoparlörde e398,w550i,6233,3250 yüksek seviye ve kalitede ses veren telefonlardır.

evet.. mono hoparlör olmasına rağmen 3250 yüksek ses veriyor ama kalitesini pek beğenmedim

@neon knight, N91'in iriliği içindeki harddiskten kaynaklanıyor. ayrıca telefonun ses kalitesi ve ses çıkış gücü açısından rakipsiz olduğunu da hatırlatmak isterim. onun dışında ipod kalitesinde ses veren başka bir cihaz yok piyasada. ama nolursa olsun asla almayı düşünmediğim bir telefon ekranı o kadar iğrençki bazıları onu açken iştah kesici olarak da kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 8 Haziran 2007; 14:11:33 >

• W800 ????
  • @klmnn
    bu alcatelden bizim halalara getirtip satmıştım
    ingilizce ingilizce
    4 stereo olandan değilde
    2 streo olandandan
    gercekten hem bas hem tiz hem ekolayzer değşikliğinde hemde ses net yüksekliği konusunda bu cihazdan üstün ci,haz olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

W800 ????

E398,W550i,6233,6270,3250 modelleri varken W800i'nin adı bile anılmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hoparlörde e398,w550i,6233,3250 yüksek seviye ve kalitede ses veren telefonlardır.

evet.. mono hoparlör olmasına rağmen 3250 yüksek ses veriyor ama kalitesini pek beğenmedim

@neon knight, N91'in iriliği içindeki harddiskten kaynaklanıyor. ayrıca telefonun ses kalitesi ve ses çıkış gücü açısından rakipsiz olduğunu da hatırlatmak isterim. onun dışında ipod kalitesinde ses veren başka bir cihaz yok piyasada. ama nolursa olsun asla almayı düşünmediğim bir telefon ekranı o kadar iğrençki bazıları onu açken iştah kesici olarak da kullanıyor

haklısın belki.hiç n91 inceleme ihtiyacı hissetmedim çünkü.nokia kullananların %99'u kullandığı cihazın birçok fonksiyonundan bihaber olduklarından,3 ayda bir değiştiriyorlar telefonlarını...bakın sahibinden ya da gittigidiyor a diğer markaların kaç telefonu satılık,nokya nın ne kadarhantal,yavaş,tipsiz oluyorlar genelde.Uzağa gitmenin de gereği yok aslında.Nokia topiclerine bakmak yeterliherkes şikayetçi ama inat mıdır,nedir?..

• quote:

W550i, E398 ve 6233 en iyileri. aralarında tartışma yaratmaya değecek bi fark yok

evt bu 3 tel kendı aralarında ii ancak bana bıraz e398 dısa bass ı bıraz kuvvetlı geldı 6233 gore arkadaslar2 sını bır arada dınleme sansım olmadı ılk cıktıgında dınlemıstım e398 i ozmanlar daha yenı k700i falan cıkmıstı pıyasaya 6233 arkadasta vardı oradan aklıma geldı bılmıyorum ama 2 sını bır arada dınleyen varmı acaba?
  • Her ikisini de kullandım. N91'in hoparlör sesi 6600-7610 ayarında. N91'in rakipsiz olduğu nokta kulaklık sesidir. Tabi bunun için ayrıca kaliteli bir kulaklığa ihtiyacınız var. Ben Sennheiser CX300 ile kullanıyordum sonuç süperdi. Fakat kendi kulaklığı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
    E398 hoparlör sesi olarak mükemmel elbette. Ama bir W550 gerçeğini unutmamak lazım. O da bu alanda çok başarılı.

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Peki hiç n91 ile müzik dinledinmi?Ben şu ana kadar ilk defa e 398 in sesde bi numara olduğunu iddia eden birini gördüm.Bilmiyorum belki haberin yoktur ama n91 kullanan kullanmayan herkes n91 in ses kalitesinde 1 numara olduğunu biir.Forumdaki yorumlardan ben hep n91 in ses kalitesinde number one olduğunu gördüm.Senin galiba deneme imkanın olmamış.

• ben hepsini okumadım
    eskiden e398 vardı modlu tabii
    şuan w700 kullanıyorum e398 zaten kullandım n91 e de baktım
    dışa ses te 1 numara(modlu)e398 kulaklıkta ise e398 çok kötü bence walkman telefon bile çok daha kaliteli e398
    yani sonuç şuki 2sinide kullanan biri olarak
    n91 kulaklıkta
    e398(modlu) hopörlörde 1 numara

ama normal e398 çok da yüksek değil
    ama modlayınca 8 katına çıkıyo ve kalitede en ufak bozulma olmuyo

Sesde Rakipsiz e398:) Varmı Ötesi???

bu yeterli heraldebu telefonda titreşim motoru yok onu bile hopörlör yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Haziran 2007; 11:02:02 >

• yaklasık 2 yıl önce e398 almıştım ...çalıştıgım yerin lojmanları prefabrik yani duvarlar komple içi boş kontraplak gibi e398 duvara dayar modern talkıng you my heard ı açardım .....ses beni mest ederdi içindeki yaylı entegre sayesinde güüüm güüm bas vururdu...... ..vaybe ne günlerdi onlar yine e398 bulasım geldi sırf bi köşede dursun arada bi nostalji yapsak yeter diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

Sesde Rakipsiz e398:) Varmı Ötesi???

bu yeterli heraldebu telefonda titreşim motoru yok onu bile hopörlör yapıyo

Şu hoparlörlere bak vaybe
  • Bence e398 ve 6233 Hoparlörde Bir Numara.
  • yuvarlak hoparlör lerin altındaki metalik kaplı yüzey varya onlar çift yönlü dual bantlı çıkış millet hoparlör onlar zannederdi halbuki onların içinde çevredeki seslere tepki verip ritim tutan ritim ışıkları vardı .......unutmadan bi ayrıntı daha e398 dışarıdan gelen sesin bas ve tiz lerine göre ekran, tuş ışıkları ve yandaki ledleri kullanırdı ..yani hepsi bi arada genelde yanmazdı hepsi birbirinden bagımsızdı
  • Arkadaşlar bende de 3 yıldır e398 var mtvnin reklamlarının etkisinde kalıp satın almıştım ve aslında pek memnun kalmadım fazla şişirildiğini düşünüyorum . telefon öncelikle yavaş mesaj yazması işkence ve ağır ama hoparlörün hakkını yemeyim efsane bir ses kalitesine sahip stereo 3d hayla çoğu mp3telefonunda yoktur.Yalnız benim telefon en eski versiyon video çekmiyor bunu nasıl halledebilirim?
  • diğer markalar ve konular bölümünde ses yüksekliği ve netliği ile alakalı bi konu açmıştım...
    bu muamma anca bi desibel ölçer ile telefonları aynı mp3ü çaldırarak çözülür...
    tospa telefon dergileri yapmıuyolar hala bunu gıcık oluyorum...
    bende e398 var...
    sesi ve netliği sxg75imden yüksek, w300iden de yüksek, k550iden de yüksek, onu biliyorum...
    kendim karşılaştırdım
    netliğide hepsinden net
  • aynen arkadaşım
    hoparlörde e398 ve w550 en iyileri bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: klmnn

arkadaşlar son bi kaç aydır e398 kullanıyorum. dışa verdiği seste number
    one diyorum. gerçi telefonun üretimi yok artık ama ses çıkışı süper!!!
    baslar, tizler o biçim yani, ses kalitesi bakımıdan e398 ile yarışabilecek telefon olmadı iddasındayım, gerek dış haoparlör gerekse kulaklıkta
    bu telefon bi harika.....

diğer o nokia n70,n73müş, samsung telefonlarmış yanına bile yaklaşamaz.
    telefonu modifiye ettim ses çıkışını yükselttim, müzik seti gibi oldu mübarek

e398'de müzik dinlemeye alışınca, diğer telefonların çaldığı müzikler ses kaydı gibi geliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.