Şimdi Ara

Sesde Rakipsiz e398:) Varmı Ötesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son bi kaç aydır e398 kullanıyorum. dışa verdiği seste number
    one diyorum. gerçi telefonun üretimi yok artık ama ses çıkışı süper!!!
    baslar, tizler o biçim yani, ses kalitesi bakımıdan e398 ile yarışabilecek telefon olmadı iddasındayım, gerek dış haoparlör gerekse kulaklıkta
    bu telefon bi harika.....

diğer o nokia n70,n73müş, samsung telefonlarmış yanına bile yaklaşamaz.
    telefonu modifiye ettim ses çıkışını yükselttim, müzik seti gibi oldu mübarek

e398'de müzik dinlemeye alışınca, diğer telefonların çaldığı müzikler ses kaydı gibi geliyor

• Peki hiç n91 ile müzik dinledinmi?Ben şu ana kadar ilk defa e 398 in sesde bi numara olduğunu iddia eden birini gördüm.Bilmiyorum belki haberin yoktur ama n91 kullanan kullanmayan herkes n91 in ses kalitesinde 1 numara olduğunu biir.Forumdaki yorumlardan ben hep n91 in ses kalitesinde number one olduğunu gördüm.Senin galiba deneme imkanın olmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Peki hiç n91 ile müzik dinledinmi?Ben şu ana kadar ilk defa e 398 in sesde bi numara olduğunu iddia eden birini gördüm.Bilmiyorum belki haberin yoktur ama n91 kullanan kullanmayan herkes n91 in ses kalitesinde 1 numara olduğunu biir.Forumdaki yorumlardan ben hep n91 in ses kalitesinde number one olduğunu gördüm.Senin galiba deneme imkanın olmamış.

hocam sen nediyosun, n91 ile e398 kıyaslıyosun!

e398'de çift hoparlör, 3d surround ses, bass sağlayıcı metaryel mevcut
    sen kalkmışsın bana n91 diyosun....

ha belki kulaklıkta zorlayabilir ama geçeceğini sanmıyorum. e398'i
    kulaklıkta denedim, pc kulaklığı gibi ses veriyor.

e398 ile yarışacak telefon yokk

• hoparlörde 6233'ü dene birde
  • Neyle kıyaslamalıyım sence?N70 lemi yoksa n90 lamı?Hı hangisiyle kıyaslamamı istersin.Elbette n91 ile kıyaslıycam.Çok mükemmel telefonun varmış gibi bide n91 ... atıyosun ona şaşırıyorum.N91 in ne için üretildiğinden haberin varmı peki senin?Soruyorum sana.Bilmiyosan benden duymuş ol.Bak dostum n91 nokia nın n serisinin müzik üzerine uzmanlaşmış ve müzik üzerine üstün özellikleri olan modeli.Bilmiyorum bilirmisin mesela Nokia nın n73 modeli fotoğraf n93 modeli ise video üzerine uzmanlaşmış ve nokia'nın tüm birikimini aktardığı modelleridir.N91 de müzik üzerine nokia nın piyasaya sürmüş olduğu modeldir.O yüzden n91 ile kıyaslıyorum.Bence sen n91 den müzik dinle ondan sonra iddia da bulun.Boş konuşmanın bi anlamı yok.

quote:

Orjinalden alıntı: klmnn

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Peki hiç n91 ile müzik dinledinmi?Ben şu ana kadar ilk defa e 398 in sesde bi numara olduğunu iddia eden birini gördüm.Bilmiyorum belki haberin yoktur ama n91 kullanan kullanmayan herkes n91 in ses kalitesinde 1 numara olduğunu biir.Forumdaki yorumlardan ben hep n91 in ses kalitesinde number one olduğunu gördüm.Senin galiba deneme imkanın olmamış.Dostum at gözlüğüyle dünyaya bakma.E398 le yarışacak telefon yokmuş.Buna sen karar veriyosun demi.En kısa zamanda n91 le müzik dinlemen dileğiyle.

hocam sen nediyosun, n91 ile e398 kıyaslıyosun!

e398'de çift hoparlör, 3d surround ses, bass sağlayıcı metaryel mevcut
    sen kalkmışsın bana n91 diyosun....

ha belki kulaklıkta zorlayabilir ama geçeceğini sanmıyorum. e398'i
    kulaklıkta denedim, pc kulaklığı gibi ses veriyor.

e398 ile yarışacak telefon yokk

• Karşı çıkan arkadaşlar. E398'i yabana atmayın derim
    En iyisidir diye iddia etmiyorum ama ses kalitesi(yüksekliği değil) süper seviyede diyebiliriz
  • E398'in kulaklık sesini bilemiyecem ama hoparlör sesi yükseti bayağı ayrıca acustic ile 8kat daha fazla ses çıkarıldığı iddaa ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 7 Haziran 2007; 20:18:06 >
  • Bende iddia etmesine takıldım zaten.Hani diğer müzik telefonlarını dinlesede yorum yapsa neyse.Yok dinlemeden e398 i en iyi ilan ediyo.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Karşı çıkan arkadaşlar. E398'i yabana atmayın derim
    En iyisidir diye iddia etmiyorum ama ses kalitesi(yüksekliği değil) süper seviyede diyebiliriz
  • Kulaklıkta N91 en iyisidir. E398 ile N91!'i kıyaslamak tek kelimeyle komiklik+katliam olur.
    hoparlör ses çıkışında da 6233 en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 7 Haziran 2007; 21:52:34 >
  • ALCATEL&TCL T116
    4 YANLARDA 1 ORTADA OLMAK ÜZERE 4+1 SİSTEMİ SUNUYOR. AYNI ZAMNDA HARİCİ HOP BAGLANABİLİYOR
    dikkatinizi celberderim
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

ALCATEL&TCL T116
    4 YANLARDA 1 ORTADA OLMAK ÜZERE 4+1 SİSTEMİ SUNUYOR. AYNI ZAMNDA HARİCİ HOP BAGLANABİLİYOR
    dikkatinizi celberderim

o modeli ilk senden duyuyorum. biliyorsun ki TR'de Arcatel modelleri yok denecek kadar az. hatta yok
  • yok ben zaten 2 hoparlorun en yüksek olmadıgı anlatmak için yazdım.
    değilse bende tr de alcatelin artık satılmadıgını biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

ALCATEL&TCL T116
    dikkatinizi celberderim

o modeli ilk senden duyuyorum. biliyorsun ki TR'de Arcatel modelleri yok denecek kadar az. hatta yok

tıkla:
    http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art19/AlcatelOTS853//06.jpg

cep telefonunu surround ile tanıştıran telefon.. 2+1 ses sistemi...

k750, w810 ile aynı dönemde çıkmıştı, o zamanlar n91 yoktu meydanda, aga bu telefon gelsin, w810 u döver muhabbetleri çeviriyorduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Haziran 2007; 22:20:44 >

• evet çok arbede çıkmıştı. o 2 konuyu bir hortlatsak mıki
  • konunun adı neydi, hatırımda yok ki? hocam sen hortlat, benden tam destek, hep destek..
  • buda biraz daha gelişmiş hali
     Sesde Rakipsiz e398:) Varmı Ötesi???

m585
    TCL M585 specifications & functions:

Dimensions : 118X52X12.95mm.
    GSM Dualband (900/1800MHz).
    GPRS (General Packet Radio Service).
    WAP browser.
    Support Java 2.0 platform.
    Mobile QQ function.
    EMS (Enhanced Messaging Service) and MMS (Multimedia Messaging Service).
    2.4” 240X320 pixels 262144 colours touch screen TFT LCD display screen.
    1.3M resolutions CMOS digital camera with video recorder/playback, multi shot and digital zoom function.
    MP3/AAC/AAC+/AAC++/MPEG4/3GP player.
    4 stereo sound speakers.
    Internal antenna.
    Speakerphone.
    Call vibration.
    Voice/call recording function.
    64 bit MP3/MIDI polyphonic ring tone.
    T9 text input predictive software.
    STK (Sim Tool Kit).
    MicroSD/TransFlash card expansion slot.
    USB client.
    Downloadable applications, games, pictures, animations and ring tones.
    Store up to 300 contact persons in phonebook.
    64MB internal memory.
    Alarm clock, world clock, calculator, unit converter, calendar, memo, dictionary, handwriting recognition software, PC camera, PC sync, photo album, photo editor, wallpaper and games.
    Available colours : silver and black

• W810i'yi dövdü mü peki? ben o zamanlar yoktum
  • Sony Ericsson W550'i de anımsatmak isterim.

Selam ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 8 Haziran 2007; 1:24:10 >
  • W550i, E398 ve 6233 en iyileri. aralarında tartışma yaratmaya değecek bi fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

W550i, E398 ve 6233 en iyileri. aralarında tartışma yaratmaya değecek bi fark yok

Katılıyorum, hoparlör sesinde en iyileri bu üç model.(hem kalite, hem seviye olarak)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.