Şimdi Ara

Sese Duyarlı Led Yapmaya Çalışıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tahribat.com/Forum-Muzige-Duyarli-Led-Yapimi-Resimli-142376/

Pek anlamam bu işlerden ama çok hoşuma gitti hazır satılanda bulamadım linkteki konuyu inceledim yapılışını az çok anladım

bu malzemeleri nerden alabilirim ve toplam kaça patlar ayrıca doğru mu bu yapabilir miyim bu kadar malzemeyle yardımlarınızı bekliyorum.
    quote:

12 V luk güç kaynağı, adaptör yada pil olabilir, 5 luk ses girişi, Jack tip31 transistör, 4 adet led

• BUnların hepsini İstanbul karaköyden en fazla 20 liraya a'dan z'ye alır yaparsın
  • çokrahat bulursun ve 5 TL flan yapar
  • Hafta sonu elektrikçileri dolaşıp malzemeleri toplamayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlarınız için
  • şerit lede uygulayacağım ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Hafta sonu elektrikçileri dolaşıp malzemeleri toplamayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlarınız için

Elektrikçilerde bulamazsın vitrinlerinde şerit led olan elektronikçilere gir onlar yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Hafta sonu elektrikçileri dolaşıp malzemeleri toplamayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlarınız için

Elektrikçilerde bulamazsın vitrinlerinde şerit led olan elektronikçilere gir onlar yapar

Yarın çarşıya çıkıyorum inş fazla kitlemezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adanada 2tl patladı bana :) ama normal parlak ledle daha güzel oluyor şerit fazla yansıma yapmıyor mesala parlak mavi süper 5 tanesi bile koca odayı aydınlatıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.