Şimdi Ara

Sesi arttırınca sistem kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun yıllardır çektiğim bi sorun var burada paylaşmak istedim belki bi çözüm yolu buluruz dedim.

Dell 1720 sahibiyim

şöyle bi sorunum var:

sistem müzik veya herhangi bi ses çalarken Sesi %60-%70 ten fazla açtığımda sistem sapıtıp kilitlenmeye yelteniyor; ki anında müziği kapatmazsam mavi ekran alıyorum
    ola ki yetiştim müziği kapattım bu sefer programlara hiç bi şekilde mudahale edemiyorum yine de kilitlenmiş oluyo sadece ekran donup kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum

her iki şekilde de yeniden başladığında sabit diski görmeyip power'a basılı tutup kapatıp tekrar açıyorum sonrasında herşey normal.

şöyle birşey daha var bu sorun laptop hoparlorunden ses alıyorusam var eğer jacka herhangi bi hoparlor takılıysa problem yok %100e kadar ses alıyorum stabil şekilde.

hangi işletim sistemini kullandıysam hepsinde bu böyle..
    ses kartı, mainboard driverlarından diye düşünüp farklılarını güncellerini denedim driver bulan programları denedim olmadı..

nette bu sorunla karşılaşanları çok aradım ama sanırım sadece benim başıma geldi

Belki alakasız ama artık ram'lerden şüpheleniyorum.. sizlerin düşüncelerini almak istedim.. nedir ne değildir umarım bişeyler bulabiliriz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.