Bildirim
SESİ OLMAYAN, SADECE GÖRÜNTÜLÜ TV KANALI VAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla ha bende merak ettim şimdi?? hocam siz ne yapacaksınız öyle bi kanalı -
quote:
Orijinalden alıntı: dnmhbr
Arkadaşlar sadece görüntü yayınlayan ama hiç sesi olmayan bir tv kanalı var mı?
TURKSAT 42.0 E uysundan görebileceğim?
Çok acil lazım :(
kanal ayarlarindan her hangi bir kanalın audio pid ini degistirerek istediğiniz gibi bi kanal elde edersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41
Valla ha bende merak ettim şimdi?? hocam siz ne yapacaksınız öyle bi kanalı
Selam :)
tv de düşük seslerde farkedilen hırıltı sorunu var da , hoparlor sesini kısmadan , insan ,müzik vs seslerinin olmadığı bir yayında orta ses seviyesinde kontrol etmek istiyorum servisi mort etmek için :) Bu sebeple sordum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: _erdal_
quote:
kanal ayarlarindan her hangi bir kanalın audio pid ini degistirerek istediğiniz gibi bi kanal elde edersiniz
Teşekkür ederim efendim :) ilk fırsatta deneyeceğim... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _erdal_
quote:
Teşekkür ederim efendim :) ilk fırsatta deneyeceğim...
ne demek efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O hırıltı benim 5+1 ses sistemimde de var.Sesi sonuna kadar açtığım zaman müzik bile çalmasa bir dıııııııııt sesi var biraz kısınca o sesde azalıyor.Bazı televizyonların hoparlörleride yarısına açmaya gelmiyor aynı olay onlarda da oluyor. -
Olay parazitten kaynaklaniyordur muhtemelen. Kullandiginiz kablolar blendajli mi oncelikle onu soruyum. Ikincisi eger blendajliysa topraga bagli mi? Ve mesela scart veya hdmi kablosunu tvden ayirdiginizda o sesi yine yapiyor mu?
Sadece tahmindir bunlar bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X